TRIBUNELIVET 2016

TRIBUNELIVET 2016

NY SESONG – NYE MULIGHETER Det nærmer seg den beste dagen i året – seriestart. Søndag, flomlys og kamerater som synger. Vi sitter med mange gode minner fra fjorårssesongen, og er klare for å skape nye. GodsetUnionen er blant landets beste, når vi gir alt. Stående og syngende


Av GU-Media.
Publisert: 26. mai 2022.

NY SESONG – NYE MULIGHETER

Det nærmer seg den beste dagen i året – seriestart. Søndag, flomlys og kamerater som synger.

Vi sitter med mange gode minner fra fjorårssesongen, og er klare for å skape nye. GodsetUnionen er blant landets beste, når vi gir alt. Stående og syngende supportere i blått. Det blir ikke vakrere!

Selv om 2015 ga oss mange gode minner, sitter vi også igjen med noen minner som ikke er like gode. Kasting av kaffekopper og krangling supportere imellom er ikke greit. Vi er en union. Vi står sammen! Vi gauler mot de andre, ikke mot hverandre. På vår tribune er det ikke faste plasser. Det vil si at dersom du har en plass du liker å stå på, må du dukke opp tidlig for å få nettopp den plassen. Står det noen der når du kommer, må du rolig og pent gå et annet sted og synge for gutta der. Neste kamp dukker du opp tidligere, og synger gutta til selvtillit allerede under oppvarmingen.

På betongen vil det i 2016, som i 2015, bli flagget. Det vil være unge gutter og jenter som synger, hopper og bidrar gjennom 90 minutter +. Dersom du ikke trives med det, ber vi deg om å trekke ut til siden.

ALLE har et ansvar for at GodsetUnionen skal være nettopp det navnet sier. En union.

Syng høyt, syng Strømsgodset!

Mer info om tribunelivet for 2016 [KLIKK HER]