Turer

GodsetUnionen jobber aktivt med å sette opp busser til alle Strømsgodsets bortekamper. Som medlem av GodsetUnionen får du medlemspris på alle turer i regi av GodsetUnionen, og dermed muligheten til å dra på tur med likesinnede når Strømsgodset kjemper om poeng på bortebane.

Enten det er i Oslo, Stavanger, Trondheim eller Molde, vil GodsetUnionen alltid jobbe aktivt for å sette opp bussturer dersom interessen tillater det. Vi legger til rette for å reise organisert med buss, slik at flest mulig kommer seg på bortekamper. Gjennom flere sesonger har GodsetUnionen kunne tilbudt de rimeligste turene i supporter-Norge. Dersom reiseavstanden er for stor til at vi får organisert tur, vil det uansett bli lagt ut informasjon om transportmetoder som tog og fly – alt ettersom hvem som er motstander. Enkelte turer vil bli tilrettelagt med overnatting, og reisegruppa jobber aktivt med å tilby reisende gode rabattordninger på hoteller etc.

Disse turene er som sagt en ypperlig mulighet til å komme i kontakt med andre SIF-fans, og kan fort til bekjentskaper som kan vise seg å bli livslange vennskap. Og en ting er garantert: Røverhistorier er det nok av!

Når det gjelder kampene på østlandet vil vi å år gjøre alt vi kan for at medlemmer av GodsetUnionen kan reise for 50 kr. Vi opererer også med ulike busskonsepter på enkelte turer, dersom interessen tillater det. Dette for å bidra til at enda flere kan benytte supporterklubbens busstilbud.

  • Supporterbussen – sang og øl
  • Familiebussen – ta med deg sønnen og kjerringa

Reisegruppa kommer med utdypende informasjon i forkant av alle bortekampene og det er veldig enkelt å melde seg på. Gjennom det nye medlemssystemet som ble etablert denne sesongen har dette blitt ytteligere forenklet, og turene betales som regel nå over nett i forkant av turen.

 

GodsetUnionen er veldig glad for alle som ønsker å være med oss og våre reisetilbud på tur. Likevel har vi de siste årene hatt noen uheldige hendelser på våre langturer. Vi ønsker derfor å minne om våre bussregler, som blant annet sier at vi skal holde bussen ryddig og oppføre oss ordentlig mot bussjåfør og med-GodsetUnionister. Etter noen uheldige hendelser ser vi oss nødt til å sette en aldersgrense på 16 år, uten foresatte. Personer under 16 kan delta med foresatte, som regnes som voksne personer over 25, på våre langturer (utenfor Østlandet). Vi anbefaler alle som skal delta på turer i regi av GodsetUnionen å lese vårt turreglement.

 

Spørsmål til Reisegruppa?

Send en mail til reiser@www.godsetunionen.com
Trenger du hjelp med busspåmeldingen? Send sms eller mail med fult navn og mailadresse til 92613971, så melder vi dere på!
Eksempel: «Ola Nordmann, olanordmann@gmail.com, Kristiansand!»

 

Turoppsett 2016

Her kommer en liten oversikt over Godsets fem neste bortekamper i 2016.
Vi oppdaterer turene fremover så fort en tur er gjennomført.

Trenger du hjelp med påmeldingen? Send en sms med fult navn og mailadresse til 92613971, så melder vi dere på!
Eksempel: «Ola Nordmann, olanordmann@gmail.com, Kristiansand!»

Ønsker du å melde på fler via en mld, sender du bare alle navnene og mailadressene. Så gjør vi jobben for deg!

 

Turer som allerede er gjennomført:

 

 

Antall reisende på våre borteturer i 2016

Rosenborg: 285

Tromsø: 35

Kongsberg: 612

Stabæk: 465

Eidsvold Turn: 85

Start: 175

Vindbjart: 42

Molde: 32

Odd: 309

Viking:

Lillestrøm:

Brann:

Sarpsborg:

Vålerenga:

Aalesund:

Bodø/Glimt:

Sogndal:

Haugesund:

 

Antall reisende på våre borteturer i 2015

Vålerenga: 1400

Rosenborg: 150

FK Tønsberg: 300

Molde: 20

Kjelsås: 240

Bodø: 14

Odd: 238

Haugesund: 29

Kvikk Halden: 250

IK Start: 81

Stabæk: 237

Partizani Tirana: 40

Lillestrøm: 150

Mlada Boleslav: 100

Hadjuk Split: 150

Tromsø: 22

Aalesund: 35

3050: 1000

Viking: 150

Sarpsborg 08:

Sandefjord: 850