GodsetUnionen på tur!

GodsetUnionen på tur!

Skal det endelig lykkes igjen med store og gode bortefølger fra Norges vakreste klubb? Vi har trua!


Av Reisegruppa.
Publisert: 17. april 2024.

For en magisk atmosfære og en deilig tirsdagskveld vi var vitne til. Det kokte på bortefeltet når Strømsgodset tok årets første borteseier foran hele 638 supportere på bortefeltet. GodsetUnionen sendte to stappfulle busser, mens klubben kom med en buss full av sponsorer. Det blei sendt drøssevis av biler og noen tok også toget, når det var oppe og gikk igjen.

Se på den deilige veggen her a folkens. 638 herlige pasienter på tur for å støtte laget sitt!

Det blei intet mindre enn årsbeste med tanke på bortefølge og trøkk på tribunen. Ikke at det nødvendigvis skal så mye til, så tidlig i sesongen. Men tirsdagens oppmøte var også det beste vi har hatt sammenlignet med fjoråret. Da var vi 450 supportere på Åråsen. Nå håper vi dette bærer frukter for de fremtidige kampene på Østlandet. For dem kommer på løpende bånd i tiden som kommer. Vi har Hamar borte nå førstkommende søndag. Der er straks to GU-busser stappfulle, men det er fullt mulig å fylle opp både biler og ta toget. Kampen sparkes i gang så tidlig som 14:30 av alle tidspunkt, så her er alt lagt til rette for at flest mulig supportere kan komme seg på kampen. I fjor var det 174 på bortefeltet på Briskeby. Året før var det 400 supportere på plass der oppe. Det hadde vært vanvittig moro om vi klarte å slå det i år. Vi håper å se deg på Briskeby på søndag!

Når det er sagt, så har GodsetUnionen for lengst åpnet buss påmeldinga til fotballens festdag, nemlig 16. mai. Da går turen til Fredrikstad. En stadion vi ikke har vært på siden 2012. Da var det utrolig mange på bortefeltet. Det håper vi naturligvis det blir i år også. For hvor artig hadde det ikke vært om vi faktisk slo oppmøte vi hadde i Oslo mot KFUM?

Fotballens festdag er kjent for fulle fulle tribuner og en fantastisk oppladning til 17. mai. GodsetUnionen har allerede fylt opp 2 busser til Fredrikstad, og påmeldingene tikker stadig inn på buss nummer 3. Det er allerede solgt nærmere 100 billetter på bortefeltet og det med en snau måned igjen til kampen. Det er så deilig det!

Skal det endelig lykkes igjen med store og gode bortefølger fra Norges vakreste klubb?
Vi kan jo håpe. Det hadde vært fantastisk!
Er det noe vi håper, så er det jo at tirsdagens deilige bortefølge, atmosfære og trøkk virkelig ga mersmak.
For er det noe klubben virkelig fortjener, så er det en massiv vegg med supportere som støtter klubben i tykt og tynt.

Det er så herlig å se at bussene fylles i rekord fart, og at folk har fått opp øya for billettsalg tidlig. Hvorfor skal man være tidlig ute med slikt tenker du kanskje? Jo det skal jeg fortelle deg. Ditt bidrag med tidlig buss påmelding og billettkjøp er med å bygge kultur. Jo flere som melder seg på tidlig og ikke minst om billettsalget skyter til værs, så vil enda flere slenge seg på. Da de ser at det kommer til å bli mange på tribunen, at det kommer til å bli trøkk og at det blir morsomt å oppleve sammen med andre.

Husk at alle er velkomne på turer med GodsetUnionen. Du kommer ikke til å angre!

Her er lista over kommende bortekamper på Østlandet i nærmeste fremtid.
Søndag 21. april – HamKam på Briskeby i Hamar: Kampbillett og/eller busspåmelding her!

Onsdag 24. april – Jerv på Norac Stadion i Arendal: Busspåmelding finner du her!

Torsdag 16. mai – Fredrikstad på Fredrikstad Stadion: Busspåmelding og kampbilletter her!

Søndag 26. mai – Sarpsborg 08 på Sarpsborg Stadion: Busspåmelding finner du her!

Lørdag 13. juli – Lillestrøm på Åråsen Stadion: Huk av i kalenderen. Da skal bortefeltet fylles. Busspåmelding kommer om kort tid!