ALL GOOD THINGS COME TO AN END

Sesongen 2011 er snart historie og vi har mange gode minner vi kan tenke tilbake på i løpet av vinterpausen, før treningskampene tar til igjen i midten av januar. Selv om jeg har et lidenskapelig forhold til Strømsgodset ser jeg likevel frem til et kjærkomment avbrekk. At en


Av GU-Media.
Publisert: 26. mai 2022.

Sesongen 2011 er snart historie og vi har mange gode minner vi kan tenke tilbake på i løpet av vinterpausen, før treningskampene tar til igjen i midten av januar. Selv om jeg har et lidenskapelig forhold til Strømsgodset ser jeg likevel frem til et kjærkomment avbrekk. At en fotballsesong som strekker seg fra midten av mars til første søndag i advent tærer litt på pågangsmotet er helt naturlig.

En lang sesong går mot slutten.

Om sesongen er aldri så lang skal det ikke mange ukene til før det kribler i magen igjen og forventningene stiger. Overgangsrykter, spekulasjoner og treningskamper hvor nye spillere presenterer sine ferdigheter skaper bestandig ny iver og nysgjerrighet. I likhet med alle andre er jeg spent på hvem som velger å forlate oss etter årets sesong, og jeg gleder meg allerede til å se hva spillere som Shala, Diomande og Hamoud har å by på.

Det er alltid vemodig å ta farvel med spillere som har betydd mye for klubben, og jeg ble oppriktig trist da det ble klart at Glenn Andersen forlater Strømsgodset til fordel for Start. Glenn har spilt mer eller mindre fast samtlige seks sesonger siden han kom til SIF, og har vært en kontinuitetsbærer både på og utenfor banen. Takk for alt Glenn og lykke til videre.

Neste helg avsluttes sesongen med bortekamp mot Haugesund. Det er ennå ikke for sent å melde seg på hvis du vil ha med deg sesongavslutningen live fra tribunen. Vi har fortsatt noen ledige seter igjen på bussen.

Til slutt gjenstår det bare å takke alle trofaste supportere for oppmøte, innsats og engasjement fra tribunen i 2011 og ønske velkommen tilbake neste år.

Takk for i år, og takk for meg.