Støtt Godset Familien

Støtt Godset Familien

Her kommer det en liten oversikt over hvordan du kan bidra til at både Strømsgodset og GodsetUnionen skal bli enda bedre.

Støtt GodsetUnionen
– Kjøp medlemskap i GU. 325kr for voksne og 150kr for barn. Bli medlem HER!
– Forny medlemskapet ditt i GodsetUnionen inne på «Rubic Connect» appen, eller id.rubic.no (logg inn med vipps)

– Støtt GodsetUnionen ved å gi din Grasrotandel til supporterklubben. Send SMS «Grasrotandelen 989989448» til 2020.
Gjør du dette så går 7% av din «spillinnsats» til den grasrotmottakeren du velger (i dette tilfelle GodsetUnionen), uten at det går utover din innsats, premier eller vinnersjanse.

– Bli med på «Målbonus» (Kommer i 2025)! Målbonus er en «kampanje» hvor deltakerne gir 10 kroner per mål Strømsgodset scorer i løpet av sesongen. Det gjelder både i serie og cupen. I 2021 scoret Strømsgodset 56 mål i både Eliteserien og cupen. Det ville gitt 560 kroner til GodsetUnionen per deltaker. (Påmelding kommer etterhvert)

For alle som deltar i Målbonus vil være med i trekningen av blant annet gratis sesongkort, lagsignert Godset-drakt, gratis bortetur (både lang og kort bortetur), gratisbillett til en hjemmekamp, GU-merch (supporter effekter).

Pengene går rett inn i supporterklubben, og vil naturligvis kunne brukes på alt fra billigere bussturer og flere busser, Tifo og andre happenings i regi av GodsetUnionen.

Støtt Tribuneprosjektet til GodsetUnionen. Her er planen å tette tribunen med både vegger ved siden av og bak tribunen. I tillegg til justeringer i taket. Her har vi lagt inn en egen vipps til formålet, for små og moderate summer, mens vi i tillegg har åpnet egen bankkonto til prosjektet for større overførsler. Ønsker du å bidra med valgfri sum? Da kan du overføre direkte til vår bankkonto på 2220 41 02469 eller VIPPSE til 588033 (GU-Innsamling)

Vi setter enormt stor pris på alle som bidrar til tribuneprosjektet. Dette vil på sikt være med å gi enda bedre atmosfære på Marienlyst Stadion!

Støtt GodsetUnionen Tifo
– Vipps valgfri sum til GodsetUnionen-Tifo på 93409 (GU-Tifo)

Ditt bidrag er med å sørge for større og bedre tifo-show på Marienlyst, bortebane og ikke minst nydelig graffiti i bybildet.

Hvordan støtte Strømsgodset som klubb?
– Kjøp sesongkort på Marienlyst stadion HER!
– Kjøp «Godset Abonnement» HER!
– Vipps valgfri sum til 11323

(Godset Abonnement er et digitalt sesongkort som du betaler månedspris for!)

Strømsgodset Damelag
– Støtt damelaget ved kjøpe sesongkort til alle hjemmekamper for 399kr. Kjøp sesongkort!
– Vipps valgfri sum til 744510 (Strømsgodset Toppfotball Damer)

Strømsgodset Gatelag
– Vipps valgfri sum til 712054 (Strømsgodset Gatelag)
– Kjøp Gatelagsmagasinet for 160kr på 712054. (Skriv Gatelagsmagasinet i kommentarfeltet før du betaler).
Ditt bidrag hjelper mer enn du aner!