HELLIGE JUL, HELLIGE SIF

Dag-Eilev Fagermo og Jostein Flo har stått i spissen for spillerjakten og har allerede hentet åtte (8) nye spillere, der flesteparten går rett inn, og forsterker en startoppstilling. Det bør krediteres. Det er smarte investeringer. Spillere som gjør Strømsgodset til et bedre lag og det er jo det


Av GU-Media.
Publisert: 30. mai 2022.

Dag-Eilev Fagermo og Jostein Flo har stått i spissen for spillerjakten og har allerede hentet åtte (8) nye spillere, der flesteparten går rett inn, og forsterker en startoppstilling. Det bør krediteres. Det er smarte investeringer. Spillere som gjør Strømsgodset til et bedre lag og det er jo det alt handler om. Nå skal to-tre signeringer av profilerte spillere med bred erfaring landes, før vi kan sette kronen på verket som skal føre oss tilbake i toppen av norsk fotball.

Fagermo har snakket mye om spillere med et uforløst potensiale. Altså spillere som har ferdigheter utover det som er levert, men som har lidd under lite spilletid, uheldig spillestil eller spillere som til daglig konkurrerer med landlagsspillere. Uslepne diamanter. Det er det vi har signert. Som en rubin som trenger en omgang med støvfilla.

Magnus Hjulstad
Martin Høyem
Glenn Andersen
Øyvind Leonhardsen
Kristian Sørli
Mattias Andersson
Einar Kalsæg
Petar Rnkovic

…..er morgendagens helter. Vi kommer til å se mye av disse i tiden som kommer. Og da snakker vi på banen. På Gamle Gress. Det vil bli rikelig med konkurranse i stallen. Det betyr at det må presteres hele tiden, både i kamp og på trening. Det er en gang sånn at de 11 beste skal spille. Til en hver tid. Klippekort, årskort og fribillett tilhører fortiden.

Fagermo sier til Drammens Tidende at stallen mangler to midtstoppere, en venstreback og en spiss. Da for å gjøre stallen optimal. Ronny Deila og Christian Steen er to spillere som har vært i søkelyset den siste tiden. Deila og Steen er to av veldig mange spillere SIF har kartlagt. Opplagt er det også to spillere som står høyest på ønskelisten. Klokelig nok. Deila og Steen kan vel ikke kalles uslepne diamanter. Deila er en gullkantet diamant og en av Tippeligaens 6-7 beste midstoppere. Steen kan vel betraktes som en av de 3 beste stopperne i Adeccoligaen.

Så apropos Jul.
Og gaver.
La oss si vi får Ronny Deila av pappa.
Christian Steen av mamma.

Da rykker vi opp!

Riktig God Jul og et fremgangsrikt Blått År.
C.S