SERIESTART – 11.04.06

Troen på bedre tider forsvinner aldri og endelig ser vi ut til å gå lysere tider i møte – også i Strømsgodset. Evig Troskap betaler seg. Også i fotball. I Drammen har vi snakket om seriestart siden oktober i fjor. Den 13. Oktober for å være helt korrekt.


Av GU-Media.
Publisert: 30. mai 2022.

Troen på bedre tider forsvinner aldri og endelig ser vi ut til å gå lysere tider i møte – også i Strømsgodset. Evig Troskap betaler seg. Også i fotball.

I Drammen har vi snakket om seriestart siden oktober i fjor. Den 13. Oktober for å være helt korrekt. Da kom noen investorer inn i klubben vår og reddet stumpene til den tradisjonsrike medaljegrossisten fra Gulskogen.

For en dag og for et folk. For en klubb.
For en gjeng!

Superlativene haglet og profetiene overgikk hverandre. Kitta skulle bli statsminister. På GodsetUnionens debattforum, på bussholdeplasser, i lunsjpauser, i polkøen og andre steder hvor godtfolk ferdes. Opprykket var allerede sikret. Vi ansatte en trener som kunne gå på vannet. Vi skulle ut i Europa og spise jåte sitrusfrukter med de aller største ballartistene. Blir det satt opp provisoriske dasser i klokkesvingen hvis Barcelona kommer på Gamle Gress? Hvis det blir Chelsea? Hvem må da bruke vikedrakter? Ned på jorda kom vi omsider igjen – da terminlistene kom – og det faktisk var Hødd fra Sunnmøre som skulle gjeste Marienlyst i seriestarten. Men moro var det. Så får vi se om Dag-Eilev kan gå på vannet. Iført rosa skjorte, stor beltespenne og spisse designersko.

Siden denne dagen har GodsetUnionen merket et voldsomt engasjement hos sine medlemmer. Vi kommer til å ha flere medlemmer enn på mange, mange år. Det skal selvsagt gjøre utslag på Marienlyst, der vi skal være best. Best i Adeccoliagen. Uten tvil. Her frykter vi ingen.

I neste serierunde setter vi kursen mot Desolate City. Vi møter Hønefoss 2. Påskedag og i tradisjon tro setter GodsetUnionen opp gratis busser til alle som vil følge SIF-gutta mot tre nye poeng. Vi skal fylle opp Hønefoss Idrettspark i blått/hvitt og vise hvem som driver med fotball og hvem som sysler med hobby.

Men først skal vi gjøre det eneste rette. Vi skal gjøre det alle forventer.

Vi skal underholde.
Vi skal være offensive.
Vi skal skåre mål.
Vi skal vinne.

Ha en fremragende seriestart alle sammen.
Vi sees på Jordvollen på Ringerike 2. Påskedag.

C.S