VIKTIG INFO OM TRIBUNELIVET 2016

VIKTIG INFO OM TRIBUNELIVET 2016

VESENTLIG INFO OM TRIBUNELIVET! Her kommer det noen punkter som er verdt å lese. Godt nytt år til dere alle! Nå nærmer det seg seriestart, og vi gjør oss klare til en ny sesong med verdens flotteste klubb. Alle var ikke på årsmøtet der det ble gitt mye


Av GU-Media.
Publisert: 26. mai 2022.

VESENTLIG INFO OM TRIBUNELIVET!

Her kommer det noen punkter som er verdt å lese.

Godt nytt år til dere alle! Nå nærmer det seg seriestart, og vi gjør oss klare til en ny sesong med verdens flotteste klubb. Alle var ikke på årsmøtet der det ble gitt mye informasjon rundt tribunelivet og videreutviklingen. Her kommer noen punkter det jobbes med og viktig informasjon.

• GU-tribunen er for stående og syngende supportere.
• På betongfeltet skal det flagges både før, under og etter kamp. Liker man ikke det levende tribunelivet trekker man ut til sidene.
• Lokomotivfeltet skal vi fortsette å bygge på. Vi ønsker at alle de som gir 100 %, og synes det er kanon med hopping og flagging, stiller seg her.
• Fokus på strake armer når vi klapper, bruk av skjerf, flagg, to-stangs og andre visuelle effekter når det egner seg under sanger, scoringer etc. Hvor vakkert er det ikke med en hel tribune som klapper synkront og bruker alle visuelle effekter samtidig som det synges? Gutta på banen elsker dette.
• TIFO. Når det blir gitt beskjeder om TIFO ønsker vi enda mer hjelp fra dere på tribunen. Når beskjedene er gitt, følg de 100 % og gi beskjeden videre til sidemann, så tifoene blir utført best mulig. Vi er dønn avhengige av dere alle
• Vi jobber med å få satt opp et capo-tårn. Altså et platå der forsangerne skal stå og piske opp stemningen, samtidig som de er mer synlig for resten av tribunen.
• TIFO-gruppa er allerede i gang med dugnader. Har du ideer, forslag, eller ønsker du kanskje å bidra? Ta kontakt GU-Tifo sin facebook [HER].
• GUTIFO jobber med en egen hjemmeside som mest sannsynlig er klar til seriestart.
• Tribunegruppa jobber med nye mer levende sanger og spillersanger. Det ble i fjor laget flere klipp på youtube med de nye sangene. Disse ligger under brukeren GU TIFO. Merk at sangene som lages er for hele GodsetUnionen, og ikke bare for lokomotivfeltet. Vi trenger alles sterke røster.
• Vi brukte totalt 2 gopro-kameraer i fjor. I år ønsker vi å gjøre det enda bedre og går til innkjøp av et standard kamera. Dere har sikkert lagt merke til at det blir laget tribunefilmer etter tifo-show og kamper. Disse ligger også under brukeren GU TIFO på youtube.

For å diskutere dette tema gå inn på GodsetUnionens forum.

Vi gleder oss!

Tribunesjef.
Truls W. Schøne