RYKKER IKKE NED MED STIAN OHR – 03.11.07

Før i tida tapte vi aldri for Stabæk på Marienlyst. Men som så mange andre gode statistikker vi har hatt, har vi måttet gi avkall på denne også. Det er flere årsaker til det, men jeg sier som Rune Hagen; «Lønner du med peanøtter – får du apekatter».


Av GU-Media.
Publisert: 30. mai 2022.

Før i tida tapte vi aldri for Stabæk på Marienlyst. Men som så mange andre gode statistikker vi har hatt, har vi måttet gi avkall på denne også. Det er flere årsaker til det, men jeg sier som Rune Hagen; «Lønner du med peanøtter – får du apekatter».

Nå lønner vi spillerne bedre du og jeg lønner vår statsminister og forventningene er deretter. Sist Stabæk gjestet Marienlyst var det jevnere enn på lenge, kampen var fartsfylt og spennende, men det var Lars Bohinen som stjal overskriftene påfølgende dag. Man skulle jo tro at Andrè Bergdølmo hadde begått drap på Marienlyst.

Synes det hele ble smått pinlig for en ellers så frisk og vagant Grå-Lars. En legende i norsk fotball takker for seg etter kveldens kamp. Øyvind Leonhardsen legger opp som fotballspiller og vi er stolte av at han får gleden av å avslutte i vår klubb. Ikke engang en promille av norske fotballspillere får oppleve det Leo har gjort på fotballbanen, med store europeiske klubber og uttallige landskamper på samvittigheten. Leo er en gjennomført toppidrettsutøver og står ikke noe tilbake for de kjente og folkekjære utøverne våre som bedriver vinteridrett. Det er faktisk en mye større prestasjon å spille seg inn på Liverpool og Tottenham enn å vinne olympisk gull i langrenn eller skiskyting. Det er riktignok to særskilt gode prestasjoner, men de kan ikke settes opp mot hverandre. Til det er Leo sin merittliste for brutal. Han kan forlate Strømsgodset med hevet hode og har en stor del av æren for vår suksessen de siste 2 årene.

Treningskulturen og holdningsarbeidet han representerer, gjør han til en foregangsfigur – uavhengig av idrett. Eksempelvis kan vårt svenske sjarmtroll, Mattias Andersson, med rette gi Leo et solid håndtrykk. Som takk for samspillet som har gjort at Andersson har satt sitt navntrekk inn i klubbens historiebøker for alltid. Men som vi synger i lystige lag: Vi har profiler – helter og store navn Stjerner vil komme og stjerner vi gå. Byen er Drammen og drakta er Blå Takk for alt, Leo. Og husk at dørene i Drammen alltid står åpne for deg. Her i byen husker vi våre helter. Vi skal selvsagt markere sesongavslutningen på Z etter kampen. Jeg kan ikke love at du finner en overstadig Leo hengende i taklampene og jeg kan ikke love at du finner isvann i glasset til Thomas A. Ødegaard. Men jeg kan love høy temperatur, god mat og godt drikke, C-laget, alle i Strømsgodset og god atmosfære. Det fortjener du. Da sees vi på Z? God Kamp! Avslutt med stil….

C.S