I VINDEN – 14.05.06

På rekortfart har SIF-gutta blitt forbilder og idoler. Ingenting er så bedårende som en guttepjokk med SIF-drakt som titter beundringsverdig opp på sine helter. Det er lenge siden jeg har sett små barn med blokk og penn på autografjakt utenfor stadion etter kampene. Forståelig nok. Hvem samler vel


Av GU-Media.
Publisert: 30. mai 2022.

På rekortfart har SIF-gutta blitt forbilder og idoler. Ingenting er så bedårende som en guttepjokk med SIF-drakt som titter beundringsverdig opp på sine helter. Det er lenge siden jeg har sett små barn med blokk og penn på autografjakt utenfor stadion etter kampene. Forståelig nok.

Hvem samler vel på signaturer av menn som like gjerne kunne jobbet på sirkus?

Vel. Jeg gjorde faktisk det i sin tid. Nappet ut et lagbilde av Wimbledon FC fra fotballbladet Shoot og sendte det inn til den engelske fotballklubben. Jeg så selvsagt frem til å pryde veggene på gutterommet med autografene til typetyper som Hans Segers, Vinny Jones og Lawrie Sanchez. Jeg sjekket postkassa hver eneste dag i en måned i påvente av dette. Og en dag fikk jeg sågar posteren i retur. Da kun med en dårlig kopi av signaturen til Paul Miller.

Men når de aller minste har lagt seg står vi andre opp og tar del i byens pulserende uteliv. Fokuset rundt Strømsgodset øker også sannsynligheten for at en og annen SIF-spiller får et sultent blikk fra et sjarmerende pikebarn. Følgelig er sjansene for å finne nettmaskene – også på byen – langt større enn hva tilfellet var for noen år siden. Det ble vel ikke akkurat oppstandelser på Cabana, når Alexander Jelisejevs elegant gled inn blant gjestene.

Før det er fotballferie spiller vi toppkamp i Sunnmøre på Color Line Stadion. Ålesund City er omtrent like stort som Gulskogen Senter. Bybrann eller ikke. Mest kjent er byen likevel for pikene. Her er det lettere å få dame enn ei flaske Farris. Det kommer til å bli mange drammensere i Ålesund denne helga. Vi skal erstatte de oransje fargene med blått og hvitt.
Vi skal synes. Følg med på www.godsetunionen.com for reiseopplegg.

I dag måler vi krefter med opprykkskåte Jærbuer. Strømsgodsets første prøvelse vil mange mene, men jeg synes vi allerede har gode resultater på Hønefoss og i Hagesund. Her er det mange lag som kommer til å tape poeng. Inkludert opprykkskandidatene.

Det er mye bønder på Jæren. Men vi hater ikke bønder.
Uten bønder – intet kort.
Intet korn – intet øl.

God lørdag!

C.S