Blåmandag Episode 3!

Blåmandag Episode 3!

Salvesen snakker om tribunelivet og viktigheten av supporterne på tribunen, tifo og pyro, badetrenden, samt sine og klubben forventninger til sesongen.


Av GU-Media.
Publisert: 14. juni 2022.
Oppdatert: 16. juli 2022.

GodsetUnionens egen podcast kommer på løpende bånd i tiden fremover. Vi håper og tror folk liker det de hører. Spesielt når de to første episodene er hørt nærmere 500 ganger hver hittil.

I denne ukens podcast episode har vi med oss ingen ringere enn selveste Lars-Jørgen Salvesen. Han snakker naturligvis om forventningene sine til sesongen, sine ambisjoner og ikke minst hva han liker med GodsetUnionen.

Årets tredje Blåmandag og denne ukas podcast episode kan du nyte HER!

Det oppfordres til å ta turen til Sarpsborg på lørdag, og ikke minst ta turen på Marienlyst stadion når serieleder Lillestrøm kommer til byen!

Lars-Jørgen Salvesen forteller om hvor viktig ditt bidrag på tribunen er for gutta på banen. At man stiller opp både hjemme som borte. Det gir en enorm boost til spillerne. Så både GU-leder Truls Schøne og Lars-Jørgen håper flest mulig tar turen både til Sarpsborg, Gjøvik/Lyn og Ålesund. La oss fylle bortefeltene og gi av oss selv på tribunen. Det betyr mye mer enn du tror!

Lørdag 18. juni:
Busspåmelding og billettlink til Sarpsborg finner du HER!

Onsdag 22. juni:
Busspåmelding og billettlink til cupkampen mot Gjøvik/Lyn finner du HER!

Søndag 3. juli:
Busspåmeldinga til Ålesund finner du HER!

Her kan du forresten høre GodsetUnionen sine to første Blåmandag episoder:

1# Historiens første Blåmandag podcast. Les mer om episoden og hør den HER!

2# Podcast episode 2 inneholder alt om stadiontelling, fugleberget, fanzinen Blåmandag og mye mer!