Padel Tennis til folket!

Padel Tennis til folket!

Strømsgodsets nye samarbeidspartner inviterer til Padel turnering i Drammen. Norges største


Av GU-Media.
Publisert: 11. juni 2022.

InterPadel Drammen arrangerer Padel tennis turnering for medlemmene av GodsetUnionen!

Søndag 19. juni fra klokken 13:00 til 15:00 arrangerer vi en padel turnering for medlemmene av GodsetUnionen i den nye padel-hallen til InterPadel, som ligger i Havnegata 83 i Drammen – ved Tangen kai. Padel er en sport som har blitt veldig populær i Sverige og Norge de siste 2-3 årene, og padel kan spilles av alle. Padel er mye enklere enn vanlig tennis og kan spilles av alle fra 10 – 80 år.

InterPadel er en ny samarbeidspartner med Strømsgodset og består av blant annet Bjørn Maaseide og Thor Hushovd. Hallen i Drammen blir den tiende hallen de har i Norge. Den nye hallen inneholder 11 doublebaner og 2 singlebaner med opptil 20 meters takhøyde.

Padel Tennis

De 48 første som melder seg på denne turneringen kan være med – og det er GRATIS! Dere får alle låne racketer og baller i hallen. Dette er en individuell turnering, hvor alle spiller for seg, men man spiller med mange forskjellige, mot mange forskjellige. Formatet heter Americano.

ALLE får instruksjon før vi starter og det blir ca 15 minutter med instruksjon og trening før turneringen starter. Det gjør absolutt ingenting om man ikke har spilt padel tidligere. Dette blir gøy!

Påmeldingen til turneringen finner du HER!

De to beste i turneringen, spiller en superfinale mot selveste Odd Johnsen og Halvor Storskogen ved en senere anledning.

Dersom dere har spørsmål, send en SMS til senterleder Jan Kvalheim på 99 70 04 00.