Blåmandag Episode 4!

Blåmandag Episode 4!

Reiselederen snakker om viktigheten av å få folk på kamp. Spesielt når A-laget spiller, både borte og hjemme. Men også for å se Team SIF, og Damelaget.


Av GU-Media.
Publisert: 29. juni 2022.
Oppdatert: 16. juli 2022.

I denne ukens podcast episode så har vi med oss GodsetUnionens Reiseleder Kim Underberg Rolund også kalt «Rolund Reiser». Han snakker naturligvis om hvor viktig det er å få med supporterne på kamper land og strand rundt for å støtte Strømsgodset. I tillegg kommer det fort noen historier underveis. Han opplyser også hvor viktig det er med utviklingen blant unge på tribunen i form av rekruttering, og ikke minst oppfordrer alle som sitter hjemme i sofaen om å komme seg på kamp.

Hør årets fjerde Blåmandag episode HER!

Kamp er best på stadion. Det oppfordres til å bli med GodsetUnionen på tur til både Ålesund førstkommende søndag, og de kommende turene. For ikke å glemme neste hjemmekamp, når Strømsgodset tar i mot Odd lørdag 9. juli.

Det skrytes av barnas inntreden på stadion. For en herlig gjeng med supportere, enten de er fra Ukraina eller Norge. De er hjertelig velkommen både på Familiefeltet på stadion og ikke minst supporterfeltet. Det er tross alt fremtidens supportere vi snakker om her!

I tillegg til noen historier, så dukket det jaggu opp noen avsløringer om kommende nyheter.
Det får du høre når du lytter til podcasten!

Når det er sagt er det ikke bare Strømsgodset som trenger deg på tribunen enten det er hjemme eller borte. Nå trenger Blåbussen din støtte også. Blåbussen er en privateid buss drevet av supportere av Strømsgodset. Det er medlemmer av GodsetUnionen som eier denne bussen og har sendt buss til kamper land og strand rundt i en årrekke. Under Covid har bussen stått stille og penga rulla ut av kontoen, og om ikke det var ille nok, havnet bussen nylig på verksted. Der står den fortsatt. Og regninga blir ikke liten!

Ønsker du å bidra til at denne bussen kan komme seg på hjula igjen, så kan du vippse til 620559 eller sende penger på konto til 1506 79 36091. Les mer om Blåbussen på facebook!

Nå finner du GU-podden Blåmandag ute både på Itunes Appen «Podkaster» og på «Spotify».
Klikk dere inn for å lytte. Bli gjerne abonnent også!