Blåmandag til folket. #2!

Blåmandag til folket. #2!

Podcast episode 2 inneholder alt om stadiontelling, fugleberget, fanzinen Blåmandag og mye mer!


Av GU-Media.
Publisert: 4. juni 2022.
Oppdatert: 16. juli 2022.

Podcasten lever i beste velgående etter at tidenes første utgave av Blåmandag ble sluppet i forrige uke. Den første episoden har blitt hørt av intet mindre enn 400 personer hittil. Det synes vi er uhyre morsomt og ikke minst gledelig. Vi fortsetter naturlig nok der vi slapp i forrige uke. Så nå har vi spilt inn nok en episode for dere!

Du kan nyte ukas podcast inne på Spotify ved å søke på eller abonnere på «Blåmandag». Nyt ukas podcast HER!

I denne ukas Blåmandag episode så har vi med oss ingen ringere enn Knut Harald Olsen.

Levemannen som nylig bikket 100 stadioner med Strømsgodset på Levermyr i April. En av de som startet «Fugleberget» som har blitt nåtidens GodsetUnionen. Han er også oppstarteren av daværende fanzine Blåmandag. Vi snakker om en vaskekte Strømsgodset mann.

Før i tida var det ikke mye til internett å oppdrive, da gikk det i fanzine som supporterne benyttet til å fortelle om det som skjedde i og rundt klubben. Alt fra innsendte brev til kampfakta og borteturer.

Det er mange gode historier denne mannen besitter. Alt fra turer, til pubbesøk og hjemmekamper.

Å telle stadioner er noe som har blitt holdt på med i alle år, og som fascinerer flere og flere i supportermiljøet. Kall det gjerne en «intern konkurranse».

Det sier seg selv at Mai måned er et av temaene i ukas episode. For denne magiske rekka på 7 kamper uten tap gir gåsehud mtp de første kampene for året. Strømsgodset har gått fra å ligge helt i bånn til å kjempe i toppen etter ti serierunder. Nå gjenstår det bare å fortsette å holde nivået oppe og fortsette utviklingen enda mer, både på banen og på tribunen.

Det oppfordres til å ta med deg 1-3 kompiser i til neste seriekamp. Da er det toppkamp på Marienlyst nok en gang. Denne gangen er det Lillestrøm som tar turen, med nærmere 1000 bortefans!

Strømsgodset trenger all den støtten de kan få, så ta med deg naboen og kom. Kjøp kampbilletter til toppkampen HER!

I tillegg kommer det tre borteturer på løpende bånd. Først ut er:

Sarpsborg 08: Lørdag 18. juni klokken 16:00
Gjøvik/Lyn: Onsdag 22. juni klokken 18:00
Ålesund: Søndag 3. juli klokken 18:00

Alle busspåmeldingene og informasjon om disse tre borteturene finner du HER!