Blåmandag! Episode 1

Blåmandag! Episode 1

En supporterdrevet podcast laget av GodsetUnionen for supporterne og alle som er glad i Strømsgodset.


Av GU-Media.
Publisert: 26. mai 2022.
Oppdatert: 4. juni 2022.

Endelig har dagen kommet. GodsetUnionen har laget sin egen podcast!

Dette er noe vi har hatt lyst til å få til i lang lang tid, og vi fikk ekstra blod på tann, når Strømsgodsets offisielle podcast «Godset-podden» blei satt på «vent» på ubestemt tid. Nå er den endelig her. En supporterdrevet podcast, laget av GodsetUnionen for alle som er glad i Strømsgodset.

Her er det både god takhøyde, seriøsitet og humor. Det skytes fra hofta, folk melder, det blir gitt ris og ros. I tillegg kommer det til å komme alt fra deilige historier fra alt og ingenting. Herlige gjester i tiden som kommer og mye fokus på alt og ingenting. Nå får du faktisk muligheten til å høre om ting som skjer i og rundt klubben i tide og utide.

Denne podcasten kommer til å ha ca 60 minutter lange episoder. Temaene vil naturligvis variere fra episode til episode. Men en oppsummering av de forrige kampene, se fremover mot kommende kamper og hva som gjøres bra i og rundt klubben, vil naturligvis dukke opp!

Vi spilte nylig inn den historiske førsteepisoden hjemme hos vår eminente supporterleder. Der var Marius Iversen programleder, Truls Schøne leksikonet, Martin Langeng på lyd og vår aller første gjest Sebastian Dalsgaard.

Du kan høre podcasten her på Spotify!