ÅRETS VIKTIGSTE TRIBUNEKAMP?

ÅRETS VIKTIGSTE TRIBUNEKAMP?

LESERINNLEGG FRA «ROOKIE» En av årets viktigste kamper står for tur. Strømsgodset trenger din innsats på tribunen. Møt opp og gi av deg selv! Søndag 20. oktober har vi igjen kniven på strupen. Vi kjemper i bunnen og har noen forrykende oppgjør igjen denne sesongen. Det er rett


Av GU-Media.
Publisert: 25. mai 2022.

LESERINNLEGG FRA «ROOKIE»

En av årets viktigste kamper står for tur. Strømsgodset trenger din innsats på tribunen. Møt opp og gi av deg selv!

Søndag 20. oktober har vi igjen kniven på strupen. Vi kjemper i bunnen og har noen forrykende oppgjør igjen denne sesongen. Det er rett og slett snakk om Eliteseriespill i 2020 eller Obos i 2020.

Dette vekker følelser og engasjement. Vi husker alle scenene og innspurten i fjor der Eliteserien ble sikret i siste serierunde. Supporterlivet gir oss både glede og lidelse, når vi har kjent på smerten i motgang smaker medgang enda bedre. Lillestrøm hjemme 2019 under flomlysene på Marienlyst kan fort bli en kamp for historiebøkene.

I år har det også vært stort fokus på tribunekampene og tribunelivet. Det er ikke bare spenning knyttet til sesongen sportslig, men også GodsetUnionens første sesong på Kiwi-tribunen. Forventingene har vært skyhøye og byttet har vært omdiskutert. Heldigvis har vi klart å levere høyt nivå de siste kampene og det har vært en positiv utvikling. Det er viktig å ha i bakhodet at å bygge en god tribunekultur kan ta tid, og det tar tid å vende seg til ny tribune. 

Vi har hatt noen ordentlige tribunekamper så langt i sesongen, særlig i kampene mot 3050 og Enga var det stor prestisje knyttet til kampen mellom oss supportere. Særlig hjemmekampen mot Enga på Marienlyst, blir trukket frem av flere som et høydepunkt på den nye tribunen. Da var det til tider magisk! Ikke bare er tilbakemeldingene fra Godset-supportere på langsidene gode, men også «nøytrale» supportere fra andre lag som var tilstede for å se kampen, har gitt GU gode skussmål.

Til tross for derbyet mot 3050 og kampen mot Enga, mener jeg likevel at søndagens kamp blir den største utfordringen og viktigste tribunekampen i år. Rett og slett fordi Lillestrøm har levert knallsolid så å si hver kamp på Marienlyst og tabellsituasjonen nå. Kanari-fansen, Ultras Felt C og Custodes er godt organiserte og kommer til å mobilisere stort denne søndagen, og vi husker alle det trøkket de skapte i semifinalen i fjor. At vi får skikkelig motstand på tribunen håper jeg kan motivere oss til å levere årsbeste på tribunen, og at folk stiller på GU for å bidra til stemningen, ikke bare oppleve den.

Oppfordringer: Møt opp i god tid, bruk effekter som skjerf og flagg. La tribunen leve og koke av engasjement. Vi vet alle hva som bor i oss. Når vi gir alt er vi i best i Norge på tribunen. Ikke småprat med sidemannen, la mobilen ligge i lomma. Vi skal være en medvind i ryggen til gutta våre i 90 min +. Klubben har invitert flere barn og idrettslag til familiefeltet denne kampen, la GU være høydepunktet kidsa snakker om når de kommer hjem fra kamp!

Mvh Rookie