VIND I SEILENE

I dag spiller vi en ekstremt viktig toppkamp hjemme på Marienlyst, mot Tromsø som ligger på plassen bak oss på tabellen. Jeg trives på tabelltoppen og kunne tenke meg å bli her inntil videre. Gjerne helt ut november når medaljer og pokal skal deles ut. Regjerende Norgesmester og


Av GU-Media.
Publisert: 26. mai 2022.

I dag spiller vi en ekstremt viktig toppkamp hjemme på Marienlyst, mot Tromsø som ligger på plassen bak oss på tabellen. Jeg trives på tabelltoppen og kunne tenke meg å bli her inntil videre. Gjerne helt ut november når medaljer og pokal skal deles ut.

Regjerende Norgesmester og tabelltopp etter fire seire på de fem første serierundene. Strømsgodset IF soler seg fortjent i glansen etter å ha lagt ned mye hardt arbeid, både på og utenfor banen.

For å finne en tilsvarende situasjon må vi mange år tilbake i tid. Vi må tilbake til vår-sesongen i 1997. Året Strømsgodset overrasket alle og tok en relativt uventet bronsemedalje i serien og spilte cupfinale mot VIF. Den gangen var vi, i likhet med i år, svært solide på hjemmebane. På fremmed gress var vi litt mer variable, men vi klarte å stjele med oss tre poeng både fra Nadderud og Åråsen. 0-1 ble stillingen i begge de kampene, akkurat som på Viking stadion i forrige serierunde.

På SIF-huset står det en svær, blank nydelig pokal i skapet. Det er den vi synger om hver eneste kampdag. Det er en slik en vi alle har våte drømmer om hver eneste natt. Jeg skulle gjerne ofret både det ene og det andre for å skaffe en maken vi kan dikte nye sanger om. I dag starter jeg med stemmen min for å forsvare tabellposisjonen og drømmen om et nytt seriegull.

Nylig tok to kjipe folk kvelden for godt. Amerikanerene fikk has på Osama bin Laden, mens vi kverka bortespøkelset. Forhåpentligvis for godt. Er du lysten på å bli med på tur og støtte Strømsgodset til tre nye poeng på bortebane? Meld deg på bussen til neste bortetur. På www.godsetunionen.com kan du melde deg på til AaFK 16. mai og Stabæk 22. mai.

Syng høyt!
Syng Strømsgodset!