Vålerenga – Strømsgodset

Vålerenga – Strømsgodset

På tide med en borteseier på Intility igjen. Alle mann til Oslo!


Av GU-Media.
Publisert: 30. september 2022.

Vi reiser inn til Oslo førstkommende lørdag og kampstart er 18:00. Det er duket for en ekstremt spennende fotballkamp og tribunekamp.

For det første er det spennende med laget som består av ekstremt mange unge sultne spillere. Det ser også ut til at Wibe Lund og Bjørn Petter starter disse også mot Vålerenga noe som gleder oss veldig. Vi er jævlig gode når vi leverer og ja det skal vi gjøre borte mot Vålerenga. Strømsgodset frykt ingen – angrip!

Vi oppfordrer alle til og fylle bilene sine, togene eller rett og slett bli med GodsetUnionen på bussene noe som er billig (250kr) tur/retur og enkelt. Uansett medlem/ikke medlem.

Meld deg på bussene HER!

Vi står bak dere på tribunen og pusher på for flest mulig inn på bortefeltet. Sett av lørdagskvelden og bli med på å skape den stemning bare GodsetUnionen kan i Oslo. Det blir en vanskelig tribunekamp, Vålerenga er i flyten om dagen, men vi har jekka dem ned før og skal gjøre det igjen nå på lørdag. Det er faktisk ekstremt deilig og jekke ned Fagermo på benk og samtidig hisse på deg klanen på andre siden. Det er målet nå på lørdag.

Nok om det. Vi samles på bortefeltet, står tettest mulig og synger oss hese for Strømsgodset.
Igjen, utfordre venner til å kjøpe billetter allerede nå. Det er solgt nærmere 150 billetter allerede, og det er plass til mange. La oss hause opp billett salget! Alle mann, kvinner og barn til Oslo!