Vålerenga
Turer - 1. oktober 2022

Vålerenga

Lørdagskamp og fullt bortefelt. Alle mann (og kvinner) til Oslo!


Av Reisegruppa.
Publisert: 28. august 2022.
Oppdatert: 28. september 2022.

Lørdag 1. oktober reiser Strømsgodset til Oslo for å møte Vålerenga på Intility Arena. Dette er en bortekamp det lukter svidd av. Vi har hatt godt oppmøte på Intility Arena de siste sesongene. I 2018 var vi nærmere 800 i Oslo. Den gangen herjet Strømsgodset på banen og vi på tribunen. Før, under og etter kampen kokte det på bortefeltet. Den marineblå veggen tok med seg tre deilige poeng tilbake til Drammen.

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har GodsetUnionen valgt å sette opp buss(er) til Intility Arena. For kun 250kr kan du bli med til Oslo!
Vi husker alle hvor stille det ble på Intility når Strømsgodset maltrakterte VIF og Drammens blå arme sang så høyt at hele Oslo hørte oss. Det hadde vært deilig å få en reprise av dette. Billettsalget og busspåmeldingen finner du lenger ned på siden!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Intility-Arena-2018-1024x683.jpg
Bortefeltet på Intility Arena i 2018

Meld deg på bussen(e) HER!

Kortinfo om bortefeltet:
Bortesupportere holder til felt 201 og 202, som tilhører kortsiden. Bortefansen benytter seg av inngang 6 på DNB.-tribunen. Strømsgodset har i fått tildelt 1168 billetter på bortefeltet. Billettene koster 199 kroner for voksen og 99kr for barn. Det vil være stående og syngende supportere på hele tribunen!

Alternativereisemåter:
Ved ankomst T bane – linje 5 Vestli – Gå av på Hasle og følg veien mot Vallhall og videre til Intility Arena – Nordsiden Se kart.

Ved ankomst buss 21 – gå av i Vallefaret – gå gjennom borettslaget og ut mot Vallhall.
Det er begrenset med parkeringsplasser – men som regel noe kapasitet utenfor Vallhall Arena.

Eventuelt meld deg på GU-bussen(e) for problemfri reise.

Vi oppfordrer alle reisende om å kjøpe billetter på nett.

Kjøpkampbilletter HER!

Bruk promokode «borte110»

Nå har Vålerenga og hovedsponsor OBOS inngått et samarbeid om et prøveprosjekt. Det innebærer at ALLE medlemmer av OBOS vil kunne kjøpe billetter til bortefeltet på Intility for medlemspris. Så om du er medlem av OBOS kan du nå kjøpe kampbillett for KUN 99 kroner for voksne og 50 kroner for barn!

Kjøp billett på bortefeltet til OBOS-pris HER!

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme sjekk av medlemskapet ved inngangen. Så veit dere det!


KORTINFO OM BUSSEN!

Dato: lørdag 1. oktober
Avreise: 16.15
Avreisested: Circle K på Strømsø
Kampstart: 18:00
Hjemreise: Etter kampen.
Hjemkomst: Rundt 21:00
Pris: 250kr.

Vi må ha minst 30 påmeldte for å sende bussen!

Påmelding til Intility Arena 
Vi har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra tirsdag 27. september klokken 15.00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til tirsdag 27. september klokken 15.00!. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Andre Turer