Blåmandag Episode #10

Blåmandag Episode #10

I denne ukas podcast kan du bli bedre kjent med Strømsgodsets Damelag og deres satsing.


Av GU-Media.
Publisert: 5. oktober 2022.

Det var god stemning på Marienlyst Stadion da Strømsgodset Damelag besøkte Blåmandag mandag kveld. Kun noen dager etter å ha knust Solberg 10-0 på bortebane. Når man vinner 10-0 på bortebane, så viser man kvalitet i spillergruppa. 93 – 7 i målforskjell etter 16 kamper er mer enn godkjent. Det er faktisk spinnvilt. Jentene leder serien med 3 poeng og har intet mindre enn nesten 30 plussmål å gå på til serietoer Hei (som de naturligvis møter i siste serierunde).

I ukas podcast episode snakker vi blant annet med damelagets egne sportslige leder Jarle Finnestrand, kaptein Katharina Ruangruk Dalbakk og midtbanedirigenten Dina Magnussen. Her går vi igjennom alt fra oppstarten av Strømsgodset Damelag, reisen fra første trening til der dem er i dag, tidligere kamper, kommende kamper, fra den ene spissen til den andre, spillerne i stallen, NFFs «ødeleggelse» av Toppserien og ringvirkningene, målsettinger både sportslig og engasjementet rundt klubben og vi blir bedre kjent med klubbens sportslige leder Jarle Finnestrand.

De svarer godt for seg og praten flyter greit. Her er det faktisk en god del informasjon om Strømsgodset Damelag du kanskje ikke visste fra før.

Både GodsetUnionen og Strømsgodset Damelag håper flest mulig tar turen til deres siste hjemmekamp for året, når de møter Kongsberg på Marienlyst stadion førstkommende lørdag klokken 15:00! Ved seier der, er de faktisk seriemestere for andre året på rad!

Klikk deg inn på arrangementet Strømsgodset Damer – Kongsberg –> HER <–

Vi anbefaler alle Godset supportere å høre på denne podcasten! Både store og små. Så kanskje vi får enda flere til å få opp øynene for Damefotball og klubbens eminente satsning. Det er tross alt målgaranti i disse kampene.

Hør podcast episoden HER!