Seriestarten nærmer seg med stormskritt!

Seriestarten nærmer seg med stormskritt!

Sørg for å ha alt klart til verdens beste liga sparkes i gang!


Av GU-Media.
Publisert: 23. februar 2023.
Oppdatert: 20. mars 2023.

Strømsgodset – Fyll tribunene! Nå er det ikke lenge før det braker løs igjen og hva kan vi forvente oss i 2023?
Jørgen Isnes sitt nye team står klar på sidelinjen med helt nytt engasjement og har allerede gitt oss en veldig positiv start. Med alt fra oppmøte på Kings pub til mygg (mikrofon) på trening og fremoverretta angrepsfotball. Vi ser engasjement og samhold i spillergruppa. De virker tente – ekstremt tente!

Så er spørsmålet. Er du tent?
Jeg kan svare for flere. Visst faen er jeg tent! Ikke bare er det nye trenere og spillere. Vi skal snart møtes igjen til samhold og lidenskap, noe du aldri får via en TV skjerm. Det må oppleves live sammen med resten av supporterne, kameratene og gjengene. Endelig er det vår tur igjen!

Tribunekultur er noe helt eget, og vi som følger vårt lokale lag fra Drammen er heldige som har så bra kultur og kul klubb som Strømsgodset og GodsetUnionen i byen.

Vi skal samles på pubene, i gatene, vi skal gå sammen i corteo til stadion for å herje på tribunene og støtte vårt lokale lag og by. Strømsgodset fra Drammen betyr mye for mange. Faner, flagg og Tifo-show i toppklassen som krydder på tribunelivet gjør det ekstra gøy på tribunen. Hva kan vi forvente av TIFO-gruppa 2023? Det blir spennende og se.

Vi ser ungdommer i mengder komme til supporterfeltet. De elsker og delta med flagg, synging, trommelåter, vanlige låter og Tifo. Rett og slett herje på tribunen.

Når alt kommer til alt, er det dette vi ønsker. Være best på tribunen, kjenne på lidenskapen for Godset, herje på tribunen og ha det ekstremt gøy sammen med tusenvis av andre på Marienlyst. Både borte og hjemme!

Nemlig, løft dine armer opp og syng for Strømsgodset!

Alle motstandere skal frykte Marienlyst på banen og tribunen. Det får vi til kun hvis alle er med. Så nå oppfordrer vi deg til å melde deg inn i GodsetUnionen, kjøpe sesongkort eller kampbilletter til første seriekamp og ikke minst melde deg på bussturen til Lillestrøm 10. april.

Folkens… Vi har fylt 4 busser til Åråsen nå! Men vi gir oss vel ikke der? For kun 150 kroner kan du bli med bussen tur/retur serieåpninga. Ta med deg gjengen din og meld dere på!

Alle sammen til Åråsen – alle sammen til Marienlyst!

Hold kjeft og følg nå med!
Makta tilbake til Strømsgodset!

Kick Off billetter kjøpes –> HER <–
Sesongkort kjøpes –> HER <–
Medlemskap i GodsetUnionen ordnes –> HER <–
Busspåmelding til Lillestrøm ordnes –> HER <–