Lillestrøm!
Turer - 19. april 2023

Lillestrøm!

Serieåpning på Åråsen. La oss farge bortefeltet blått!


Av Reisegruppa.
Publisert: 10. desember 2022.
Oppdatert: 12. april 2023.

Endelig seriestart! Endelig seriestart! Med ny trener og ny giv, er vi klare for å trøkke til fra start i år. Lillestrøm borte skulle bli den optimale serieåpningen vi alle hadde håpet på. Med godt over 330 solgte billetter på bortefeltet flere dager før kamp, og en haug med bil og tog. Så kunne vi fort slått alle oppmøtene vi har hatt der de siste 13 årene.

Nå er en utsatte serieåpninga berammet til onsdag 19. april klokken 18:30!

Neste onsdag reiser Strømsgodset til Lillestrøm og Åråsen stadion. Det blir uten tvil en knalltøff kamp mot et av lagene som jaktet på medalje i fjor. Det er alltid knalltøffe oppgjør når disse to møtes på Åråsen. Sist Godset tok poeng i Lillestrøm var i 2018. Da endte det 1-1. Vi må helt tilbake til 2015 sist Godset vant på Åråsen. Det endte 2-1 til Drammensklubben. Nå er det på høy tid å sette Lillestrøm på plass igjen. Nå skal det endelig lykkes borte også!

GodsetUnionen har vært der i tykt og tynt, og vi støtter klubben uansett resultater. Der klubben har sviktet, har vi levert. Nå er det på virkelig på tide å reise kjerringa sammen i Lillestrøm. La oss få en pangstart på sesongen!

Bli med til Lillestrøm og støtt klubben mot årets første borteseier på Åråsen!
GodsetUnionen har i årene før pandemien hatt godt oppmøte på Åråsen. Det ønsker vi naturligvis å opprettholde også i år. Bli med på moroa og vis din støtte til klubben. Det er selvfølgelig mulig å få tatt seg en kald en på puben både før og etter kampen. Det samme gjelder naturligvis også på bussen(e)!

Fra 226 påmeldte på fire stappfulle GU-busser til? Det vil tiden vise.
Vi ønsker iallefall å tilrettelegge for å få flest mulig reisende innover til Åråsen selv en onsdag!

I den anledning har vi valgt å sette opp buss(er) til Åråsen. Bussen koster kun 150 kroner tur/retur. (Samme pris som før ny dato)

Meld deg på GU-bussen(e) HER!

OM du har betalt for bussturen allerede, så frykt ikke. Da slipper du å betale på nytt. TIL alle som ikke kan bli med på GU-bussene til Åråsen denne onsdagen, frykt ikke. Dere vil få refundert pengene for bussturen dere ikke deltar på. Vi gjør dermed oppmerksom på at dette kan ta noe tid, da vi først må få gjennomført LSK AWAY før vi kan refundere pengene. Håper dette er greit for våre medsupportere. 

Spørsmål om kampen, bussturen eller billetter? Send e-post til reiser@godsetunionen.com

Er du en av de 330 som kjøpte kampbilletter til serieåpninga på Åråsen? Så gjelder samme billett ved ankomst også denne onsdagen!

Vi er i dialog med Strømsgodset og NFF med tanke på refundering av billetter for de som IKKE kan reise denne onsdagen. Ettersom LSK tydeligvis IKKE vil refundere, noe vi mener er hinsides. 

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: 19. april
Oppmøte: 16:30
Avreise: 16:45
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø.
Kampstart: 18:30
Hjemreise: Etter kampslutt.
Hjemkomst: Rundt klokken 22:00
Pris: 150 kroner.

Vi må ha 30 påmeldte for å sende bussen!

Betaling for bussen gjøres nå enkelt etter påmeldingen er gjennomført. VED avmelding FØR fristen går ut, vil beløpet for bussen sendes tilbake til deg. Kontakt reiseleder ved spørsmål.

Vi har i utgangspunktet satt opp en 50 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra lørdag 15. april klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til lørdag 15. april klokken 15:00. (For å melde deg av bussen, så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Andre Turer