Serieåpninga på mandag er utsatt!

Serieåpninga på mandag er utsatt!

For ei smørje. Snakk om dårlig avslutning på påsken!


Av Reisegruppa.
Publisert: 9. april 2023.

Da har vi alle fått med oss at serieåpninga på Åråsen stadion dessverre er utsatt. Vi kan trygt si at det er irriterende, når det virkelig fløyt mtp billettsalget både på hjemmeseksjonene og bortefeltet. Dette går utover nærmere 8000 personer, enten de er gule eller blå. Vi kan vel si det slik at dette var det minst ønskelige resultatet noen av oss kunne tenke seg. Både Strømsgodset, Lillestrøm, Kanarifansen og GodsetUnionen har manet i ukesvis, om ikke månedsvis til denne kampen.

Vi går nå alle glipp av en potensiell nærmest fullsatt stadion, med magisk ramme både på banen og tribunen. Som sagt med nærmest fullsatt stadion, og flere hundre på bortefeltet, så er det utrolig kjipt at kampen nå er utsatt og etter alt og dømme flyttes fra helg/helligdag til midtuka. Når kampen nå skal spilles vites ikke enda, da både rettighetsinnehaver og klubbene må bli enige om nytt kamptidspunkt.

Per i dag hadde hele 330 personer forhåndskjøpt kampbilletter på stadion, og 226 personer meldt seg på GU-bussene. Av disse hadde over 100 personer betalt for bussen på forhånd!

For å si det sånn. Vi har god dialog med både Strømsgodset og Lillestrøm når det kommer til både kampbilletter og potensielt ny kampdag. At alle som har kjøpt kampbilletter skal få refundert pengene ser vi på som rett og rimelig. Hvordan det løses mellom klubbene og NFF får de ta seg av. Vi skal iallefall gjøre vårt for at folk får pengene de har betalt. For det er ikke gitt at det passer for alle å komme på bortekampen når den nå flyttes.

Til alle som har betalt for bussturen til Åråsen allerede? Frykt ikke. Dere skal ha mottatt en e-post, og samtlige av dere vil få pengene refundert. Hvor lang tid det tar er usikkert, men vi kan garantere at dere får penga deres tilbake!
Har du ikke mottatt e-post? Da sender du en e-post til reiser(a)godsetunionen.com, så hjelper vi deg med dette.

Når det er sagt, så håper vi virkelig at flest mulig av dere som hadde planlagt turen til Åråsen 2. påskedag får mulighet og er lystne til å bli med til Åråsen når kampen får ny dato. Det hadde jo vært fantastisk om den potensielle rammen blei den samme som vi var på vei til å få til. Vi har naturligvis forståelse for at det kanskje ikke går for alle. Men tenk dere det. Flere hundre Drammensere på bortefeltet på et potensielt nærmest fullsatt Åråsen. Hvor sykt artig hadde ikke det vært, om vi at på til klarte å karre til oss poengene til Drammen?

Kort oppsummert:
Vi kan garantere at du vil få pengene du har betalt for bussturen refundert.
GodsetUnionen jobber for at alle som har kjøpt kampbilletter vil få pengene refundert.
Vi håper at samtlige blir med på kampen når den får ny dato.