Har du husket å ordne GU-Medlemskapet?

Har du husket å ordne GU-Medlemskapet?

Vi gjør oppmerksom på at du MÅ ha GU-medlemskapet i orden før første hjemmekamp, dersom du har kjøpt sesongkort på GU-tribunen til rabattert pris. Ved kjøp av sesongkort samtykker du på at medlemskapet skal være i orden!


Av GU-Media.
Publisert: 7. april 2023.

Endelig er seriestarten kun dager unna!

Medlemsansvarlig i GodsetUnionen har i påsken derfor sendt ut medlemskontingenten for 2023 til de som ennå ikke har fornyet medlemskapet. Alle tidligere medlemmer skal dermed ha mottatt en e-post. Medlemskontingenten vil enten ligge på innboksen din, eller under «søppelpost/spamfilteret». Du finner også din faktura inne på Rubic-appen, Rubic Connect eller nettsiden! (Mer om appen lenger ned på siden)

Har du kjøpt sesongkort på supportertribunen, men ikke ordna medlemskapet enda? Da må du få ut fingern!
Vi gjør oppmerksom på at du MÅ ha GU-medlemskapet i orden før første hjemmekamp, dersom du har kjøpt sesongkort på GU-tribunen til rabattert pris. Ved kjøp av sesongkort samtykker du på at medlemskapet skal være i orden!

GodsetUnionen og Strømsgodset samarbeider tett, og vil følge opp listen over sesongkort opp mot betalte medlemskap. Viser det seg at noen har kjøpt sesongkort til rabattert pris og som IKKE har betalt medlemskontingenten, vil få sesongkortet sitt sperret, og kommer dermed ikke inn på hjemmekampene, før enten mellomlegget er betalt.

Er du en av de som allerede har fornyet og betalt medlemskontingenten, men fortsatt får «faktura» tilsendt på e-post?
Da er det utrolig viktig at du kontakter medlemsansvarlig på e-post. Send til medlem(A)godsetunionen.com, så fjerner han dubletten som da har ligger inne i ditt navn. Så slipper du unødvendig mange e-poster.

Medlemskap i GodsetUnionen
Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. Før pandemien noterte vi oss for over 1500 medlemmer. Et fantastisk tall, men vi ønsker stadig å bli enda større og bedre. Under pandemien har det naturligvis være noe nedgang, men dette ønsker vi å snu i tiden fremover!

Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at du får kjøpt sesongkort på supportertribunen til meget rabatterte priser. Løssalgsbilletter vil også selges til redusert pris. Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer, og ikke minst for å kunne sende busser til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte) på kampdag. I tillegg brukes den også på supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål. Vi jobber også med å ordne enda flere og spennende medlemsfordeler i tiden fremover.

Digitalt medlemskap!
GodsetUnionen har nylig startet et samarbeid med Rubic. Et av Norges største innen idrettsmedlemskap. Det har resultert i at vi fått tilgang på appen deres. Det positive med dette, er at det nå er mulig å få medlemskortet direkte inn på mobilen.

Nå kan du betale medlemskapet både med faktura og med Vipps. Dette gjøres ved å laste ned mobilappen Rubic Connect. Logg deg enkelt inn med Vipps-innlogging, eller med brukernavn og passord (lages ved registrering av personalia). Problemer med innlogging via brukernavn og passord? Send en e-post til medlem@godsetunionen.com!

Slik laster du ned «Rubic Connect»-appen?
Åpne AppStore (på IPhone) eller Google Play (på Android). Søk på «Rubic Connect» og last den ned.

Slik ser den ut:

Slik logger du inn:
Åpne appen. Trykk på «Logg inn». Velg «Vippsinnlogging».

Nå kan du velge om du vil betale med VIPPS eller via nettbanken/kort. Dette gjøres raskt og enkelt!

I tillegg til appen, kan du enkelt bruke nettsiden til Rubic for å finne alt fra medlemskortet til borteturer og andre fasiliteter. Da logger du deg inn på id.rubic.no

For å finne det digitale medlemskortet ditt, trykker du på «ansiktsikonet» øverst i venstre hjørne og deretter «Medlemskort». Der finner du både medlemsnummeret ditt og din aktive medlemsstatus!

Slik ser medlemskortet ut, her finner du også medlemsnummeret ditt!

Ny e-postadresse eller bare ikke finner e-posten med medlemskontingenten?
Finner du ikke e-posten fra oss? Da bør du sjekke spamfilteret på mailen din. Ligger den ikke der? Da sender du oss en e-post på medlem@godsetunionen.com – Det samme gjelder for øvrig om du har byttet e-postadresse.

Når du først har lastet ned appen eller gått inn på Rubic sin hjemmeside (HER), så kan du enkelt endre all personalia du møtte ønske.

Var du ikke GU-medlem i 2020, 2021 eller 2022, men ønsker å bli det i 2023?
Om du ikke har vært medlem tidligere og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn HER for å bli medlem av GodsetUnionen.

Medlemsrelaterte spørsmål sendes på e-post til medlem@godsetunionen.com!

Nå blir det samme pris på sesongkort hele året. I tillegg er prisen satt ned.
Sesongkortsalget for 2023 åpner nå, så følg med på Godset sin hjemmeside og din egen e-post.
Les klubbens egen info om sesongkort for 2023!

Nytt av året er at EarlyBird er fjernet. I tillegg har Strømsgodset gått med på å senke sesongkortprisen.
Nå vil det kun koste 1600 kroner for voksen og 1000 kroner for barn!