Årets første tellende kamper!

Årets første tellende kamper!

Nå retter vi fokuset mot årets første tellende kamper. Aalesund hjemme med corteo!


Av GU-Media.
Publisert: 9. april 2023.

Ettersom serieåpninga mot Lillestrøm på Åråsen stadion dessverre har blitt utsatt og dermed vil få ny dato (les mer HER), retter vi nå fokuset mot årets første tellende hjemmekamp. Eliteserien er endelig tilbake. Norsk fotball som vi ånder og lever for. Vårt kjære Strømsgodset skal i aksjon førstkommende søndag 16. april på Marienlyst Stadion når Aalesund kommer på besøk. På tide å kjenne sin besøkelses tid nå Drammen. La oss bruke frustrasjonen over utsatt kamp til å komme oss til gode med å få flest mulig på hjemmekampen om en uke.

GodsetUnionen har planer om å arrangere felles marsj før hjemmekampen mot Aalesund. En såkalt corteo. Der supporterne samles og går samlet til kamp.

Her er alle supportere velkomne, uansett tribuneplass. Uansett alder. Erfaringsmessig er dette utrolig artig for både store og små. Spesielt den yngre garde. Velkommen skal dere være!

Vi gjorde lignende før derbyet mot 3050. Da var vi over 1000 supportere i denne Corteoen. Vi bikker muligens ikke 1000 denne kampen, men det hadde vært rått om vi var noen hundre i det minste. Vi gjør dette for supporterne og ikke minst for klubben!

Praktisk info for Corteo:
Oppmøte klokken 16:00 utenfor Vinmonopolet i Globusgården
Avreise klokken 16:10

Vi kjører samme rute som vi hadde mot 3050 tidligere. Fra Globusgården via undergangen mot Konnerudgata og bakveien mot stadion. Her blir det både sang, rop og flagging.

Vi ankommer stadion ca 16:30. Derfra og til 19:00 blir det full spiker på tribunen. Da gir vi jernet alle mann alle. Både kvinner og menn, voksne som unge.

Syng høyt – Syng Strømsgodset!

GodsetUnionen oppfordrer alle Drammensere og de som er glade i Strømsgodset om å komme på kampen. Dere må ikke bli med i corteoen, om det ikke ønskes. Men dere er hjertelig velkomne. Både unge som gamle. Jo flere vi blir både i corteoen og på kampen, jo bedre stemning lages det.

Vi blåser i om du står på supportertribunen, familiefeltet eller på langsiden. Nå sparkes endelig Eliteserien i gang igjen, og da stiller vi opp. Enten du bor i Drammen & omegn, eller lengre unna. Klubben trenger deg, og vi trenger deg. Samme pokker hvor du er fra eller hvor du har tilhørighet på tribunen. SAMMEN er vi sterke, og jævlig vanskelige å slå!

Kjøp kampbilletter –> HER <–

Kjøp sesongkort –> HER <–

Når dette er gjort, så kan du se fremover mot en ny tur til Hamar. Strømsgodset møter HamKam på en noe redusert Briskeby Stadion, en uke etter hjemmekampen mot Aalesund. Her var vi i fjor hele 400 personer. Det tallet kan vi se langt etter i år, da vi ikke får i nærheten av så mange billetter der. Men det stopper ikke oss. Vi har for lengst åpna busspåmeldinga til Hamar og håper å se nettopp deg på bussen, og ikke minst Briskeby. For kun 300kr kan du bli med GU-bussen(e) til Hamar.
For å si det sånn. Det lønner seg å være påmeldt, for da vil du få billettlinken først!

Meld deg på GU-Bussen til Hamar –> HER <–