Bli med GU og Jørgen Isnes til Lillestrøm!

Bli med GU og Jørgen Isnes til Lillestrøm!

Ny giv og blått engasjement som blomstrer!

Er’u blå? Så meld deg på!


Av GU-Media.
Publisert: 13. desember 2022.
Oppdatert: 15. desember 2022.

Strømsgodset 2023 fenger allerede i desember. Ny giv og blått engasjement som blomstrer!
2022 sesongen er akkurat ferdigspilt, og Strømsgodset holdt plassen i Eliteserien. Vi har takket av to herlige typer som trenere og flere spillere. Både spillerne og klubben har rukket å ha et velfortjent julebord. Vi har knapt rukket å få presentert terminlista for 2023 sesongen eller tent det tredje lyset i adventsstaken, før Rolund Reiser slenger ut busspåmeldinga for seriestarten på Åråsen 2. påskedag neste år.

I mellomtiden har Strømsgodset rukket å trekke Jørgen Isnes opp av hatten. Den tidligere suksesstreneren til KFUM har blitt Strømsgodsets nye hovedtrener. Vi snakker om et skikkelig scoop i norsk fotball. En trener som både satser ungt og elsker å spille fremoverrettet fotball. Lunta er tent. Det har gitt ny giv i Drammen!

Vi ønsker naturligvis vår nye hovedtrener hjertelig velkommen til Norges vakreste by. I tillegg ønsker vi å gi både han og spillerne en varm velkomst når serien sparkes i gang igjen april. Isnes imponerte stort under gårsdagens pressekonferanse, ikke bare om hvorfor han har valgt og komme hit og hvordan han ønsker å bygge klubb. Men også da han tydelig hadde fått med seg engasjementet rundt seriestarten. Så hans melding var krystallklar. Det er bare å melde seg på til Åråsen!

Jørgen Isnes oppfordrer Drammenserne til å bli med på serieåpninga i Lillestrøm!

GodsetUnionen har på få dager klart å fylle opp TO busser til seriestarten mot Lillestrøm. Buss nr. 3 er godt i gang med å fylles opp i dette øyeblikket. Det varmer både Strømsgodset og GodsetUnionens medlemmer. Men det er ikke bare busspåmeldinger som fenger om dagen. Det tikker også inn medlemskap. Både i Strømsgodset IF / TF og ikke minst GodsetUnionen!

Vi har i skrivende stund 585 medlemskap i GodsetUnionen, noe som tilsvarer 311 flere medlemmer på samme tid i fjor. Det er rått!

GodsetUnionen bestemte seg for å prøve noe nytt. Det er ny trener rundt hjørnet og det luktes på spillere. Det er mye spenning rundt klubben og alle blå venter i spenning på signeringene. Med alt dette rundt hjørnet, bestemte vi oss. Når terminlisten er klar, kliner vi til med fin pris (150kr) pr. medlem for bussplass tur/retur Lillestrøm! For en respons – 2 stinn fulle busser klare på 2 dager! Helt rått folkens, men vi stopper ikke der. Hvor mange busser klarer vi før seriestart?

Er’u blå – meld deg på!

GodsetUnionen skal vise styrke på Åråsen. Både nye trenere og nye spillere skal kjenne støtten fra første spark på ballen. Klubben skal virkelig føle vår fulle støtte både hjemme og borte!

Har du fortsatt ikke meldt deg inn i GodsetUnionen? Da kan du gjøre det HER!

Ikke orda deg sesongkort? Da går du inn her!

Fortsatt ikke påmeldt til Åråsen? Da får du ut fingeren og melder deg på HER!!

Bli medlem av klubben og ha noe å si for fremtiden. Bli medlem av Strømsgodset HER!

Alle til Åråsen! For Strømsgodset og Drammen!