Medlemskap 2023!

Medlemskap 2023!

Nå får du GU-medlemskapet direkte på mobilen. I tillegg får du sesongkort til en billigere penge!


Av GU-Media.
Publisert: 10. november 2022.
Oppdatert: 15. november 2022.

Kjøp medlemskap og sesongkort allerede nå!

Medlemsansvarlig i GodsetUnionen sender ut medlemskontingenten for 2023 i løpet av dagen/kvelden fredag 11. november. Alle tidligere medlemmer skal derfor ha mottatt en e-post. Medlemskontingenten vil enten ligge på innboksen din, eller under «søppelpost/spamfilteret». Du finner også din faktura inne på Rubic-appen, Rubic Connect! (Mer om appen lenger ned på siden)

Medlemskap i GodsetUnionen
Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. Før pandemien noterte vi oss for over 1500 medlemmer. Et fantastisk tall, men vi ønsker stadig å bli enda større og bedre. Under pandemien har det naturligvis være noe nedgang, men dette ønsker vi å snu i tiden fremover!

Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at du får kjøpt sesongkort på supportertribunen til meget rabatterte priser. Løssalgsbilletter vil også selges til redusert pris. Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer, og ikke minst for å kunne sende busser til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte) på kampdag. I tillegg brukes den også på supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål.

Digitalt medlemskap!
GodsetUnionen har nylig startet et samarbeid med Rubic. Et av Norges største innen idrettsmedlemskap. Det har resultert i at vi fått tilgang på appen deres. Det positive med dette, er at det nå er mulig å få medlemskortet direkte inn på mobilen.

Nå kan du betale medlemskapet både med faktura og med Vipps. Dette gjøres ved å laste ned mobilappen Rubic Connect. Logg deg enkelt inn med Vipps-innlogging, eller med brukernavn og passord (lages ved registrering av personalia). Problemer med innlogging via brukernavn og passord? Send en e-post til medlem@godsetunionen.com!

Slik laster du ned «Rubic Connect»-appen?
Åpne AppStore (på IPhone) eller Google Play (på Android). Søk på «Rubic Connect» og last den ned.

Slik ser den ut:

Slik logger du inn:
Åpne appen. Trykk på «Logg inn». Velg «Vippsinnlogging».

Nå kan du velge om du vil betale med VIPPS eller via nettbanken/kort. Dette gjøres raskt og enkelt!

I tillegg til appen, kan du enkelt bruke nettsiden til Rubic for å finne alt fra medlemskortet til borteturer og andre fasiliteter. Da logger du deg inn på id.rubic.no

For å finne det digitale medlemskortet ditt, trykker du på «ansiktsikonet» øverst i venstre hjørne og deretter «Medlemskort». Der finner du både medlemsnummeret ditt og din aktive medlemsstatus!

Slik ser medlemskortet ut, her finner du også medlemsnummeret ditt!

Ny e-postadresse eller bare ikke finner e-posten med medlemskontingenten?
Finner du ikke e-posten fra oss? Da bør du sjekke spamfilteret på mailen din. Ligger den ikke der? Da sender du oss en e-post på medlem@godsetunionen.com – Det samme gjelder for øvrig om du har byttet e-postadresse.

Når du først har lastet ned appen eller gått inn på Rubic sin hjemmeside (HER), så kan du enkelt endre all personalia du møtte ønske.

Var du ikke GU-medlem i 2020 eller 2021, men ønsker å bli det i 2022?
Om du ikke har vært medlem tidligere og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn HER for å bli medlem av GodsetUnionen.

Medlemsrelaterte spørsmål sendes på e-post til medlem@godsetunionen.com!

Nå blir det samme pris på sesongkort hele året. I tillegg er prisen satt ned.
Sesongkortsalget for 2023 åpner nå, så følg med på Godset sin hjemmeside og din egen e-post.
Les klubbens egen info om sesongkort for 2023!

Nytt av året er at EarlyBird er fjernet. I tillegg har Strømsgodset gått med på å senke sesongkortprisen.
Nå vil det kun koste 1600 kroner for voksen og 1000 kroner for barn!

Hadde du sesongkort i 2022? Da kan du benytte deg av gjenkjøpslinken du har fått tilsendt på e-post!
Om du av en eller annen rar grunn ikke har fått e-post av klubben? Da kontakter du hans.svastuen@godset.no (frem til 1. januar) eller signe@godset.no (etter 1. januar), så får du hjelp!