Årets siste hjemmekamp

Årets siste hjemmekamp

GodsetUnionen, en siste innsats i Eliteserien 2022!


Av GU-Media.
Publisert: 8. november 2022.

GodsetUnionen, en siste innsats i Eliteserien 2022! Bodø/Glimt kommer på besøk og de selvutnevnte tribuneekspertene stiller mannsterke. Godset har ikke mye mer enn æren å spille for, men den æren er ekstremt viktig.
Den siste tiden har ikke klubben prestert det vi forventer, en mild bris har vi vært vitner til flere ganger, selvom det sies at de gjør sitt beste. Det forventes innsats, trøkk, aggressivitet, svette og poeng i årets siste kamp.
Vi har mye å revansjere og vi ønsker å gå inn i 2023 med hode hevet Strømsgodset verdig.
Tenn lunta og gå til angrep gutta!

GodsetUnionen kommer alltid. I sol, snø og regnevær vil vi alltid være der. Vi kommer søndag og vi forventer tribuneliv GodsetUnionen verdig i årets siste seriekamp. Vi skal vinne tribunekampen, vi skal synge for klubben i våre hjerter, vi skal vise oss en siste gang i 2022! Får pakket fra nord 0-1 ledelse skal vi synge enda høyere. Tar vi ledelsen skal vi synge så Spiraltrollet våkner fra dvalen og folket i byen angrer på at de ikke var på Marienlyst.
Strømsgodset er vårt hjertet, vi er GodsetUnionen – Strømsgodsets pulsåre! La oss ødelegge sølvfesten til Bodø Siste innsats nå – for Strømsgodset og Drammen!