Lederbytte i GodsetUnionen!

Lederbytte i GodsetUnionen!

En æra er over. 13 lange og spennende år. Utallige timer er lagt ned. Nå er det slutt. Truls takker for seg og gir stafettpinnen videre!


Av Styret.
Publisert: 8. mars 2024.

På gårsdagens årsmøte i GodsetUnionen takket Truls Waaktaar Schøne for seg i styret. Det er ingen tvil om hva denne mannen har betydd for både GU innad og utad, når en rørt avtroppende GU-leder holdt sin siste appell for årsmøte og fikk stående applaus. Lidenskapen kjenner ingen grenser. Truls har jobbet knallhardt i en årrekke. Intet mindre enn 13 år, har han vært i GodsetUnionen styret. En ressurs uten like.

Etter to år som leder i GodsetUnionen, og hele 11 sesonger som tribunesjef, var gårsdagen Truls Waaktaar Schøne sin siste dag i GU-styret. 13 lange og spennende sesonger har det blitt. Siden starten har det blitt utallige kamper med ryggen mot banen. Han har reist land og strand rundt for klubben, lagt ned ellevilt mange timer på TIFO-dugnader, styremøter og timer for GodsetUnionen og Strømsgodset. Nå er tiden moden for å gi stafettpinnen videre til den yngre generasjonen.

Her er truls sin siste apell som leder av GodsetUnionen:

GodsetUnionen – Strømsgodset’s 12 mann.

Strømsgodset og GodsetUnionen betyr mye for mange. Vi er her for å støtte klubben og laget 100% i motgang og medgang. Med vår tribunestil både hjemme og borte. Vi skal ikke være som alle andre, vi skal gjøre det vi mener er kulest, morsomt og har vårt særpreg. Tribunekultur er så mye mer enn bare det å støtte verbalt. Det gjelder synlighet i bybilde – hjemme og borte – finne på kule tifoer, som å hylle klubb eller disse motstanderne, om det er humor eller en hyllest av egen spiller. Eller kanskje bare litt tribunekrydder.

GodsetUnionen er her når vi trenger og si ifra, f. eks mot VAR eller VM i Qatar og at fotball skal spelles i helga. Vi er her også for å passe på fotballen og at penga ikke tar over det vi er så glade i – fotball er for alle og er verdens vakreste idrett!

Tribunekultur er for deg og meg – den skaper vi sammen og samhold er viktig. Uansett hvilken tribune vi står på – om det er hjemme eller borte. Det er bare et verktøy, det er når alle er med at vi skinner som mest, når vi drar i samme retning og hele stadion runger. Det vi som har ansvar for at Drammen er på tribunekartet. Vi kommer alltid til å være her. I sol snø og regnevær!

Strømsgodset er vår klubb og vi ofrer alt for at prestasjonene på banen og tribunen er i norgestoppen. Hver eneste dag – hele året!

Har du vært på stadion siden 1970 eller er på din første kamp i år. Om du er av de som står i kjellern og maler flagg, er uenig i et utfall eller kun er på stadion når kampen spelles. Skal alle vite – at alle er like viktige – uansett! Vi bidrar på vær vår måte.

Nå er det snart seriestart!

Vi skal på stadion og synge høyt – vaie våre faner og flagg og kanskje vi tenner noen romerske lys!

Vi skal  herje i nord vi skal herje i sør og regjere på Marienlyst!

Det skal koke på tribunene vi skal pushe våre solte menn til seier!

Dele ut en klem til sidemann du knapt kjenner og kanskje du havner i bunn av haugen når Godset sikrer seiern 3 minutter på overtid! Det er digg det!

Vi er GodsetUnionen, Strømsgodsets 12 mann!
– spre ordet – meld deg inn, ta med deg en venn å bli med på stadion!

Leve Godset, Drammen og GodsetUnionen!

Takk for meg.

Truls takker for seg og gratulerer vår nye leder i GodsetUnionen med ny rolle.

Truls ønsker å takke alle styremedlemmer, Strømsgodset og hele GodsetUnionen for noen fantastiske år.

Vi i styret ønsker å takke Truls for sin enorme innsats for GodsetUnionen gjennom alle disse årene. Heldigvis for oss alle, så blir det ikke siste gang vi ser han på tribunen. For der kommer han fortsatt til å bidra!

Eduard Nilsson Werner har nå overtatt stafettpinnen som leder i GodsetUnionen. Han er kanskje bare ungvalpen med sine 22 år, men har allerede rukket å opparbeide seg en god del kamper fra tribunen, erfaringer og Tifo-dugnader.

I fjor var han en av tre personer som reiste land og strand rundt og fikk vært på samtlige kamper for Strømsgodset sitt A-lag. Sammen med reiseleder Kim Underberg Rolund og tribunelegenden Bjørn Langerud. Sistnevnte har hele 12 strake sesonger på tribunen. Det står det enormt respekt av!

– Jeg ønsker å lede et samlet GU hvor vi jobber for å få ut vårt beste i hver kamp. Jeg vil bidra til å fornye GU i riktig retning, samtidig som vi bevarer de gode tradisjonene, sa Eduard etter han ble klappet inn som leder for GodsetUnionen av sine medlemmer torsdag kveld. 

Vi i GU-styret ønsker å gratulere Eduard Nilsson Werner med nytt verv i styret, og vi gleder oss til tiden fremover og er klare for en ny og spennende sesong!

Lyst til å vite mer om styresammensetningen etter årsmøte? Klikk deg inn her da vel.