GU-Styret for 2024!

GU-Styret for 2024!

Styret i GodsetUnionen går fra 8 til 10 medlemmer!


Av GU-Media.
Publisert: 8. mars 2024.

På årsmøte i GodsetUnionen torsdag kveld ble konstatert av vårt mangeårige styremedlem, tribunesjef og GU-leder har valgt å tre til side. Det resulterte i at GodsetUnionen styre har valgt Eduard Nilsson Werner som ny leder. I tillegg har styret og årsmøte valgt å øke antall styremedlemmer. Med en person ut, dukket det opp tre nye fjes.

Slik ser GodsetUnionen styre for 2024 ut:
Eduard Nilsson Werner (leder i GU)
Thor Arne Hanssen (økonomileder)
Kim Underberg Rolund (Reiseleder)
Marius Iversen (styremedlem og NSA styret)
Martin Langeng (styremedlem)
Roger Andersen (styremedlem)
Ina Erichsen (styremedlem)
Fritjof Engvold (ny i styret)
Sebastian Dalsgaard (ny i styret)
Tom Erling Skar (ny i styret)

Som dere ser har vi gått fra 8 til 10 i styret. De syv første har sittet i styret i en årrekke nå, mens våre tre siste innskudd blei innstilt av valgkomiteen. Vi ønsker våre tre nye styremedlemmer velkommen!

Kort og greit om våre påtroppende styremedlemmer:

Sebastian Dalsgaard er et kjent fjes på GodsetUnionen tribunen, da de fleste ser han i Capotårnet sammen med vår tidligere GU-leder Truls Waakthar Schøne. Han er en dedikert supporter som reiser land og strand rundt for klubben, og som skriker seg hes på de kampene han er på, da spesielt hjemmekampene.

Fritjof Engvold er kjent blant den reisende supporterskare, da han som oftest er å se på GodsetUnionens bussturer. Han er naturligvis også på klubbens hjemmekamper. En blid og engasjert eldre herremann som alltid gir av seg selv, og som nå gleder seg til kommende oppgaver i styret.

Tom-Erling Skar er kjent for sin iver etter å bidra og hjelpe GodsetUnionen. Han har du enten sett på GU-Tribunen eller Godset forumene på sosiale medier. En mann av mange ideer som vi skal få jobbet med i årene som kommer. Det skal ikke stå på lidenskapen til Strømsgodset og GodsetUnionen.

Vi ønsker alle tre velkommen inn i styret. Sebastian, Fritjof og Tom-Erling er alle ekstremt motiverte og klare til å bidra i GodsetUnionen i årene som kommer. Vi gleder oss til å komme i gang med sesongen!

Dere ser samtlige i Styret på Kick Off. Der håper vi også å se deg!
Billetter kjøpes HER!