Sesongstart rett rundt hjørnet!

Sesongstart rett rundt hjørnet!

Skal det lykkes og sende to GU-busser til Molde? Vi har troa. Bli med da vel.


Av Reisegruppa.
Publisert: 11. mars 2024.
Oppdatert: 21. mars 2024.

Våren har endelig kommet og sesongen nærmer seg med stormskritt. Strømsgodset får en pangstart med Molde borte og Rosenborg hjemme i de to første kampene i Eliteserien 2024.

Om under to uker reiser vi til Molde for å støtte Drammens stolthet i jakten på tre kjærkommende poeng.
GU-bussen til serieåpninga er fullsatt for lengst, og siden dobbeltdekkeren ikke lenger er tilgjengelig så har vi valgt å se på muligheten for historiske to busser til Mordor. Vi har derfor åpnet vente- og interesseliste. Der er det intet mindre enn 10+ på lista allerede. Så her har vi alle muligheter for å få sendt av gårde to supporterbusser til serieåpninga. Tenk dere det folkens. Muligheten for potensielt 100 tilreisende på Aker Stadion. Så nå har vi alle tiders mulighet til å klare nettopp dette.

Har du lyst eller er interessert til å bli med til Molde? Da har du tidenes mulighet nå for kun 600 kroner kan du bli med tur/retur. Ta det helt med ro, du er hjemme i god tid før både jobb eller skole. Bli med og kickstart sesongen med en skikkelig langtur!

Tenk å få muligheten til å stå på Aker Stadion og hylle spillerne etter en kamp vi sikrer tre poeng? Det skjer ikke ofte, men fy så deilig det ville vært. Tar du utfordringen? Det velger du!

Er du interessert i å bli med på historiske muligheten for å sende to busser til Molde?

Da melder du deg på her!

Eller så kan du sende en SMS til reiseleder på 92 61 39 71 eller e-post til reiser@godsetunionen.com!

Vi gleder oss til denne turen, og håper flest mulig supportere slenger seg på. Dette vil du ikke gå glipp av!