Hamar
Turer - 21. april 2024

Hamar

Tidlig bortekamp og tidlig hjemme. På tide med en trepoenger i Hamar!


Av Reisegruppa.
Publisert: 19. januar 2024.

Søndag 21. april reiser Strømsgodset til Hamar for å møte HamKam i Eliteserien. Nok en gang blir det et gjensyn med Briskeby stadion. Strømsgodset har ikke tatt poeng der oppe siden 2022. Da endte det for øvrig 1-1 etter scoring av Johan Hove. Det ønsker vi å gjøre noe med nå!

Av alle kamptidspunkter vi har opplevd i det siste, så topper denne kaka. Kampen er satt til 14:30 søndag ettermiddag. Ja, du leste riktig. Det betyr tidlig avreise og tidlig hjemme. Forhåpentligvis med tre deilige poeng med i bagasjen.

Vi håper så mange som overhode mulig ønsker å ta seg turen til Hamar. Da det kun er en 2 timers busstur unna. I 2022 var vi så heldige å få muligheten til å være på Briskeby med full kapasitet. Da var vi hele 400 Drammensere på bortefeltet. Det hadde vært moro om vi blei like mange i år!

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har GodsetUnionen valgt å sette opp direktebuss(er) til Briskeby Stadion. For kun 350kr kan du bli med til Hamar. Ja, du leste riktig!

Vi kommer til å prøve å få et av Drammens vannhull til å åpne tidligere enn normalt, slik at du rekker et par kalde i byen, før avreise til Hamar. Info kommer fortløpende!

Meld deg på bussen til Hamar her!

Billettlinken legges inn HER (Så fort vi får den tilsendt!) 
Vi oppfordrer alle reisende om å forhåndskjøpe kampbilletter på nett.

KORTINFO OM DIREKTEBUSSEN!

Dato: Søndag 21. april
Avreise: 11:45
Avreisested: Circle K på Strømsø
Ankomst: 13:45
Kampstart: 14:30
Hjemreise: Etter kampen.
Hjemkomst: Rundt 18:30
Pris: 350kr

Vi må ha minst 30 påmeldte for å sende bussen!

Påmelding til Briskeby!
Vi har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra tirsdag 16. april klokken 15.00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til tirsdag 16. april klokken 15.00!. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Andre Turer