Sarpsborg
Turer - 12. august 2023

Sarpsborg

Lørdagskamp, pub-buss og fullt trøkk på stadion!


Av Reisegruppa.
Publisert: 2. august 2023.
Oppdatert: 7. august 2023.

Lørdag 12 August spiller Strømsgodset borte mot Sarpsborg 08. Kampen spilles på Sarpsborg Stadion klokken 18:00.
Det er ingen tvil om at både spillerne og supporterne er revansjesugne etter forrige bortekamp mot Sarpsborg. En kamp de fleste av oss helst vil glemme. Den skal nå revansjeres. Det blir ingen enkel kamp i Østfold (Viken), men vi skal i allefall gjøre vårt på tribunen for at gutta på banen skal ta opp hansken!

GodsetUnionen har alltid hatt et godt oppmøte i Sarpsborg. Det ønsker vi naturligvis å fortsette med. GodsetUnionen setter derfor opp bussalternativer til denne kampen. Ettersom det nå er lørdagskamp, har vi valgt å klinke til med pub-buss for 300 kroner. Du kan om det ønskes bli med kun en vei, men da må du informere reiseleder. Det er også mulig å hoppe på/av langs veien, men det skjer på avtalte steder. Som gjøres i dialog med reiseleder. (Send e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

Dette er påmeldinga til pub-bussen. Meld deg på — HER —

Pub-bussen kjører tidlig inn til Sarpsborg, slik at vi kan lade opp på et lokalt vannhull her i Østfold før bussen kjører videre til stadion i Sarpsborg, hvor vi gir Strømsgodset den hyllesten og støtten de fortjener!

Vi samles på Dickens Pub i Sarpsborg. Her har vi plass til 300 supportere, og fått både gode priser på mat og drikke. Dørene åpner 12:00, men vi prøver å være der ca klokken 13.30!

Puben ligger kun 1 kilometer unna stadion. Vi snakker 10-15 minutters rolig gange fra puben.

Bortefeltet finner du på Felt – D!
Der koster billettene 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn.

Billettene kjøpes du enkelt — HER —

Vi oppfordrer alle påmeldte om å betale inne fakturaen du får tilsendt av Rubic. Det gjøres enkelt og raskt, i tillegg får du betalt med Vipps eller Kort.

Kort info om direktebussen:
Dato: Lørdag 12. august
Avreise: 12:00
Avreisested: Circle K (tidligere Statoil) ved bussterminalen på Strømsø
Ankomst: 13:30
Kampstart: 18:00
Hjemreise: Like etter kampslutt
Hjemkomst: Ca 21:30
Pris: 300 kroner

Vi må ha minimum 30 påmeldte for å sende bussen.

PÅMELDING TIL SARPSBORG!
GodsetUnionen har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men vi øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldinga er bindende fra mandag 7. august klokken 15:00. Det er med andre ord fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til mandag 7. august klokken 15:00!

(For å melde deg av bussen, så sender du en e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

Andre Turer