Kom Mai du skjønne milde!

Kom Mai du skjønne milde!

En velfortjent hyllest til klubben, spillerne og supporterne. For en deilig måned!


Av GU-Media.
Publisert: 31. mai 2022.

Sandefjord hjemme er for lengst glemt, eller er den det? For uten den kampen hadde kanskje ikke Strømsgodset vært der de er nå. Det ble oppvaskmøte, blåkveld med spørsmål til trenere og klubb. Trenerne BP og Wibe tok grep. Ting skulle blant annet forenkles.

Så kom våren til Drammen og Eliteserien, det ble mai. For noen resultater!

Strømsgodset 3-0 Rosenborg
Viking 0-0 Strømsgodset
Kristiansund 0-3 Strømsgodset
Strømsgodset 3-2 Vålerenga
Hønefoss 0-4 Strømsgodset
Bodø\Glimt 2-2 Strømsgodset
Strømsgodset 3-2 Viking

Hele 7 kamper ble spilt i mai. 5 Seire med cupen og 2 uavgjort mot henholdsvis ekstra vanskelig motstand. Elektrisiteten på banen og samholdet i spillergruppa ser helt strålende ut. Det er ingenting som biter på BP og Wibes styrker etter snuoperasjonen. Strømsgodset har vært igjennom veldig vanskelige perioder, men se på resultatene nå. Jobbing, jobbing og mer jobbing gir resultater. Hardt arbeid, lidenskap og klubben tvers igjennom har greid dette. GodsetUnionen er stolte av prestasjonene som har blitt levert av hele Strømsgodset. Alt fra trenerteam til støtteapparater og klubbledelse. Stå på videre, vi støtter dere 100%!

På toppen av det hele byr klubben på seg selv med Blåkvelder, der supporterne møter klubben for forskjellige temaer og muligheten for at alle kan spørre om det de har på hjertet. Og sist men ikke minst, bading. Det har blitt badet etter hver eneste seier når Roy og gjengen startet det hele i Haugesund. Nå sist etter Viking seieren slang GodsetUnionen seg med.

Bading på Pir7

GodsetUnionen ønsker også og hylle de som møtte opp på tribunen mot Viking. Egentlig hele dagen fra oppmøte på Kings. Det hele startet med intervju av Alexander Aas på Kings Arms. Kjempe bra levert av tifo-gruppa med flott OH (Overhead banner) med ballonger og ikke minst badeeffekter som skapte en kjempe atmosfære. Årsbeste på tribunen uten tvil som endte med att «GU SKAL BADE». Over 50 Unionister gikk samlet fra stadion og bort til Pir7. Der møtte vi daglig leder Magne Jordan Nilsen, Lars-Jørgen Salvesen og ikke minst materialforvalter og badenymfe Roy-Inge Valø fra klubben. Nesten alle slang seg uti vannet som knapt har bikket 10 grader. En kveld for historiebøkene. Dette kaller vi samhold og kultur!

Tifoen mot Viking. Stor OH!

GodsetUnionen gleder seg til fortsettelsen og har foreløpig satt opp 2 busser til Sarpsborg. En pub-buss og en direkte buss. Pub-bussen nærmer seg fullsatt, så her må du være rask. Blir du med? Kanskje vi bader i Sarpsborg også?

Busspåmeldingene til Sarpsborg finner du HER!

Sarpsborg 08 borte.