Strømsgodset jakter nok en hjemmeseier!

Strømsgodset jakter nok en hjemmeseier!

Ta med deg vennegjengen på en helaften i Drammen. Så gir vi alt på tribunen!


Av GU-Media.
Publisert: 9. juli 2022.

GodsetUnionen til stadion! Strømsgodset – Odd klokken 18:00. Kjøp kampbilletter her!

Ny lørdag og hjemmekamp på agendaen! Denne gangen er det Odd Grenland som kommer på besøk. Vi kliner til denne lørdagen også. Det blir igjen lagt ut stripes på sidene så vi får GodsetUnionen tettest mulig inn mot midten. GodsetUnionen leverte varene hjemme mot Lillestrøm og ikke minst borte mot Ålesund. Strømsgodset kjemper i toppen og vi skal gjøre absolutt alt vi kan for å hjelpe gutta på banen nå på lørdag. Odd fra Skien har ingenting og stille opp med på tribunen, dette er enveiskjøring, men vi skal fortsatt opp på nivå som mot Lillestrøm. Det er opp til deg og meg! Ta med deg vennegjengen på en helaften i Drammen. Husk badetøy!

Ta med deg hele vennegjengen på tur til byen for litt oppvarming, før man kliner til på Marienlyst og på GodsetUnionens tribune. Det blir kok fra start til slutt og vi avslutter med bading dersom vi vinner, noe vi absolutt har som mål i dag. Vi drømmer om palmer, europatur og nye eventyr. Inntil dette oppnås lager vi eventyr i egen by.

Oppfordringen:
– Stå tett og kompakt!
– Syng høyt som faen!
– Bruk flagg dersom du får dette utdelt!
– Bruk skjerfet ditt dersom du har med deg dette!
– Ha det gøy!
– Ta med deg badetøy!

Vi er gutta i fra Drammen og vi skal til Europa! Vi drømmer og vi skal kjempe for dette sammen med spillerne! Alle til stadion!