ÅRETS KLOVN

Ja, jeg vet det er alt for tidlig å dele ut priser alt nå, men på grunn av omstendighetene er det allerede nå definitivt avgjort hvem som stikker av med utmerkelsen “Årets klovn 2011”. Det er Kjetil Rekdal, som følge av hans unyanserte virkelighetsoppfattelse, selektive hukommelse og generelt


Av GU-Media.
Publisert: 26. mai 2022.

Ja, jeg vet det er alt for tidlig å dele ut priser alt nå, men på grunn av omstendighetene er det allerede nå definitivt avgjort hvem som stikker av med utmerkelsen “Årets klovn 2011”. Det er Kjetil Rekdal, som følge av hans unyanserte virkelighetsoppfattelse, selektive hukommelse og generelt latterlige uttalelser i etterkant av AaFK – RBK.

AaFK-trener Kjetil Rekdal står ikke høyt i kurs.

Grunnen til at jeg gidder å la meg provosere er selvsagt kampen vi spilte mot Aalesund noen uker tidligere. Nærmere bestemt 16. mai. Godsets spillere kjemper som løver ute på matta, og går til pause på stillingen 1-1 etter en god omgang på fremmed kunstgress og er så avgjort med i kampen om poengene. Like etter pause inntreffer situasjonen som burde ført til straffespark for SIF. Alle ser det, men godt plasserte Tommy Skjerven velger å ikke blåse til fordel for SIF og vinker spillet videre.

Etter kampslutt var Rekdal mest fornøyd med sin sedvanlige “coaching i verdensklasse”, og brydde seg ikke allverden om dommerens avgjørelser til en avveksling. Selvsagt hadde han ikke sett situasjonen hvor Morrison feide ned Fredrik Nordkvelle innenfor sekstenmeteren. En ubetydelig bagatell som sikkert ikke hadde ført til at den jevnspillte kampen hadde vippet i Strømsgodsets favør uansett.

Noen uker senere får Rosenborg et diskutabelt straffespark på Color Line stadion, noe Kjetil Rekdal reagerer voldsomt på. I en real tirade får vi høre at NFF favoriserer RBK og at dommerstanden hadde dømt i favør trønderene de siste 20 åra. Nå vil han plutselig vie resten av sitt liv til å bekjempe inkonsekvent dømming.

Gratulerer Rekdal, du er herved kåret til “Årets klovn 2011”. Synlig bevis utdeles ved en passende anledning. Så lenge du selv fremstår så til de grader unyansert vil du neppe vinne noen form for sympati. Hverken her i Drammen eller hos NFF eller dommerstanden.