Odd
Turer - 6. november 2022

Odd

Årets siste bortetur. La oss invadere Skien og fargelegge bortefeltet blått!


Av Reisegruppa.
Publisert: 23. oktober 2022.
Oppdatert: 1. november 2022.

Søndag 6. november reiser Strømsgodset til Skien og Skagerak Arena. Det blir uten tvil en knalltøff kamp. Det er alltid knalltøffe oppgjør når disse to møtes på Skagerak Arena. Sist Godset var i Skien tok vi tre poeng. Da endte det 0-1. Vi er uten tvil sultefora på nye bortepoeng, og går selvfølgelig for en reprise av fjoråret. 

Bli med til Skien og støtt klubben mot en etterlengtet borteseier på Skagerak Arena!
GodsetUnionen har i årene før pandemien hatt godt oppmøte i Skien. Det ønsker vi naturligvis å opprettholde også i år. Bli med på moroa og vis din støtte til klubben. Det er selvfølgelig mulig å få tatt seg en kald en på puben både før og etter kampen. Det samme gjelder naturligvis også på bussen(e)!

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har vi valgt å sette opp buss(er) til Skagerak. Bussen koster kun 200kr tur/retur. 

Meld deg på bussen(e) HER!

Vi oppfordrer alle reisende om å forhåndskjøpe kampbilletter. Dette for å unngå unødvendig kø ved inngangen. Vi kommer tilbake til både billettpriser og billettlinken, så fort vi får den tilsendt.

Vi har fått S1 feltet på Skagerak Arena. Trykk på det feltet og velg plass for å kjøpe billetter!

Kjøp kampbilletter her!

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: 6. November
Avreise: 15:00
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø.
Kampstart: 17:00
Hjemreise: Etter kampslutt.
Hjemkomst: Rundt klokken 20:30
Pris: 200 kroner.

Vi må ha 30 påmeldte for å sende bussen!

PÅMELDING TIL SKIEN!
Vi har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra tirsdag 1. november klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til tirsdag 1. november klokken 15:00. (For å melde deg av bussen, så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Andre Turer