Odd
Turer - 29. mai 2023

Odd

Avslutt pinsen med et par kalde i hånda, og tre deilige pinner i Skien. F


Av Reisegruppa.
Publisert: 11. mai 2023.
Oppdatert: 29. mai 2023.

Mandag 29. mai reiser Strømsgodset til Skien og Skagerak Arena. Det blir uten tvil en knalltøff kamp. Det er alltid knalltøffe oppgjør når disse to møtes på Skagerak Arena. Vi er uten tvil sultefora på nye bortepoeng, og går selvfølgelig for en reprise av oppgjøret fra 2021 sesongen, da vi tok en deilig trepoenger der borte. Vi gjør oppmerksom på at dette er en FRIDAG da kampen spilles 2. pinsedag i år. Det betyr at du ikke har en eneste grunn til å bli hjemme. Du velger selv om du skal ta bilen, toget, bussen eller sykkelen. MEN GodsetUnionen setter selvfølgelig opp busser for de som måtte ønske dette.

Bli med til Skien og støtt klubben mot en etterlengtet borteseier på Skagerak Arena!
GodsetUnionen har i årene før pandemien hatt godt oppmøte i Skien. Det ønsker vi naturligvis å opprettholde også i år. Bli med på moroa og vis din støtte til klubben. Det er selvfølgelig mulig å få tatt seg en kald en på puben både før og etter kampen. Det samme gjelder naturligvis også på bussen(e)!

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har vi valgt å sette opp buss(er) til Skagerak. Bussen koster kun 300kr tur/retur. 

Meld deg på GU-bussen til Skien –> HER <–

Vi oppfordrer alle reisende om å forhåndskjøpe kampbilletter. Dette for å unngå unødvendig kø ved inngangen. Vi kommer tilbake til både billettpriser og billettlinken, så fort vi får den tilsendt.

Kampbilletter koster 200 kroner for voksne og 150 kroner for barn, studenter og ungdom. Billettsalget er visstnok KUN elektronisk, så billetter må kjøpes på nett. Linken finner du under.

Kjøp kampbilletter — HER —

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: Mandag 29. Mai
Avreise: 14:45
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø.
Kampstart: 17:00
Hjemreise: Etter kampslutt.
Hjemkomst: Rundt klokken 20:30
Pris: 300 kroner.

Vi må ha 30 påmeldte for å sende bussen!

PÅMELDING TIL SKIEN!
Vi har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra onsdag 24. mai klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til onsdag 24. mai klokken 15:00. (For å melde deg av bussen, så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Andre Turer