Toppkamp, seriefinale og rekordforsøk!

Toppkamp, seriefinale og rekordforsøk!

Kickstart Elvefestivalen med toppkamp, seriefinale, kronekamp og rekordforsøk.

Du får også muligheten til å teste ut burgerne og pilsen i teltet utenfor stadion. Vel møtt!


Av GU-Media.
Publisert: 17. august 2023.

Førstkommende lørdag spiller Strømsgodset Damelag sin aller tøffeste og ikke minst viktigste hjemmekamp siden oppstarten av Damelaget i Strømsgodset. For på lørdag spilles det en «potensiell seriefinale» i Drammen. Da serieleder Strømsgodset tar imot serietoer IK Start Kvinner klokken 14:00 på Marienlyst stadion.

Både Strømsgodset, Strømsgodset Kvinner og GodsetUnionen inviterer til et heidundranes rekordforsøk på Marienlyst Stadion. Når var sist du opplevde over 2000 tilskuere på en kamp i 3. divisjon for kvinner? Det er det vi håper på å kunne oppnå på lørdag.

Toppkampen på Marienlyst Stadion sparkes i gang først klokken 14:00 på lørdag, men før det kan du nyte øl-teltet utenfor stadion. Der får du både muligheten til å kjøpe nygrilla hamburger, iskald pils og cider, og ikke minst vin for de som måtte ønske dette.

Det er «solgt» nærmere 900 billetter hittil.
Det betyr at vi er rett i overkant av 1100 billetter unna. Det ville vært helt rått om vi bikka 2000 på kampdag!

Vi gjør oppmerksom på at selvom kampen er GRATIS, så må gratisbilletter være hentet ut.
Kampbilletter kan hentes ut her HELT GRATIS.

I likhet med Strømsgodset A-lag, så har også serielederen Strømsgodset Damelag forsterket laget noe i sommer.
La oss presenterer Damelagets nye lagvenninner:

Charlotte Listedt Haddeland er 24 år gammel. Hun går allerede under kallenavnet «Charlie». Hun kommer til Strømsgodset fra Hønefoss Ballklubb, der hun naturligvis både bor og jobber for tiden. Charlotte kommer til Drammen med en solid erfaring fra 1. divisjon hvor hun har spilt 51 kamper.

Charlie kan spille både stopper og back. Hun er en erfaren spiller med en meget god pasningsfot.
Hun har tidligere spilt i både Vigør, Gimletroll og Hønefoss Ballklubb.
I Strømsgodset får hun draktnummer 33!

Helene Houmb er 19 år gammel. Hun er en høy og rask midtstopper som opprinnelig kommer fra Vikersund, og som flere andre kommer med bakgrunn fra Hønefoss Ballklubb. Men har den siste tiden spilt i Harstadklubben Medkila som rykket ned fra 1. divisjon i 2022. Deretter blei hun hentet til Strømsgodset.

Tidligere klubber er Vikersund, Holeværingen, Hønefoss Ballklubb og Medkila.
Helene får draktnummer 24 i Strømsgodset.

Henriette Johnsen Strand er 25 år gammel. Som de to andre før henne, så har også Henriette spilt i toppfotballen på kvinnesiden.
Fredrikstad jenta står med 22 kamper i 1. divisjon og 66 kamper i 2. divisjon for Sarpsborg. Den erfarne midtbanespilleren kom til Strømsgodset fra 3. divisjonsklubben Ull/Kisa.

Henriette har en god pasningsfot og et godt overblikk i sin midtbaneposisjon. Det ønsker klubben å nyte godt av i tiden fremover. Hennes tidligere klubber: Trosvik, Sarpsborg, Bærum og Ull/Kisa.
I Strømsgodset får hun draktnummer 9!

Alexandra Hebo Tangen er 24 år gammel. Hun er en spiss med utrolig målstatestikk: Toppscorer i tredjedivisjon avdeling Oslo. I 2022 for Bærum med 31 mål på 12 kamper, og i 2023 scoret hun intet mindre enn 27 mål på 14 kamper for Ull/Kisa. Det er ingen tvil om at hun har en nese for mål. Så vi gleder oss naturligvis til å se henne fortsette scoringsbonanzaen på Gamle Gress!

Hennes tidligere klubber er: Bærum og Ull/Kisa.
I Strømsgodset får hun draktnummer 6!

Lina Alexandra Johansen er 19 år gammel. Hun er en meget spennende, ung svensk midtbanespiller med bakgrunn fra Vanersborg FK i svensk fotball. Hun skal vi få gleden av å se mer av på banen fremover.

Hennes tidligere klubber er Vanersborg IF og Vanersborg FK.
I Strømsgodset får hun draktnummer 13!

Trine Lyngar er 16 år gammel. Hun er en av Buskeruds største talenter som har hospitert hos Strømsgodset i over ett år allerede. Hun er opprinnelig en midtbanespiller, men kan bekle flere posisjoner. Hun går nå på toppidrettslinja (Fotball linja) på Drammen Videregående Skole. Trine har stor løpsstyrke og god oversikt på banen, tross sin unge alder.

Hennes tidligere klubb er: Glassverket IF.
I Strømsgodset får Trine draktnummer 50!

Samtlige spillere på Strømsgodsets Damelag håper å se dere på tribunen under Elvefestivalen.
Det hadde vært rått om vi klarte rekordforsøket!

Når det er sagt så kan man også bidra med penger da dette er en av årets kronekamper.
Der velger du om du som bedrift eller enkeltperson vil bidra med noen kroner per tilskuer som kommer.

Mer om det kan du lese om — HER —

Kort fortalt er det flere bedrifter og supportere som har gått inn med summer per tilskuer. Dette vil gi gode penger for videre satsnings for Strømsgodsets fremadstormende Damelag!

PS: Husk også søndagens kamp når Strømsgodset tar imot Lillestrøm på Marienlyst. Der nærmer det seg 5000 solgte allerede!

Kjøp kampbilletter her!