Strømsgodset- Vålerenga!

Viktig informasjon og opplading til kamp.
Det er endelig klart for lørdagskamp i Drammen. Strømsgodset tar imot Vålerenga og det blir fotballfest. Samtidig skal vi aksjonere mot VAR sammen med Klanen og resten av tribunenorge.


Av GU-Media.
Publisert: 3. august 2023.

Viktig beskjed, del gjerne med vennegjengen og sidemann.

– De første 15 minuttene av kampen kommer Klanen og GodsetUnionen til å være helt stille. Ingen jubel – ingen sang.

– Det samme gjelder på samtlige arenaer i Norge. Alle supportergrupper har signert og skal delta i aksjonen.

– Hvorfor gjør vi dette? GodsetUnionen har for det første et årsmøte vedtak om å jobbe mot VAR. Sammen med Norsk supporter allianse og resten av tribunenorge kjemper vi for stadion opplevelsen, øyeblikkene og fotball vi alle er glad’e i.
Les mer om dette nederst i saken.

– Dette er GU’s flyer (Den finner du på for oss som står på GU tribunen, på facebook)

Vi skjønner veldig godt at dette ikke er optimalt og kan føles veldig rart, men vi må si ifra så vi blir sett og hørt og at de som bestemmer skjønner alvoret. Vi håper alle respekterer avgjørelsen som er besluttet.

Når aksjonen er over kliner vi til 100%. Strømsgodset’s menn skal få støtte fra GodsetUnionen og Marienlyst. Kampen om tribunen starter. Bånn gass og forhåpentligvis får vi en festkveld på Marienlyst med tre pinner i beltet. Ta del i engasjementet om stadion opplevelsen, ta del i tribunekampen, ta del i lidenskapen! Vi er GodsetUnionen, Strømsgodset’s 12 mann!

Leder Truls W. Schøne

Sammen med styret.

Her er et lite utdrag fra en artikkel delt igår.

Varsler stor VAR-aksjon VAR sitt inntog i norsk fotball har fått fotballsupportere i hele landet til å bli sinte. Nå varsles det VAR-aksjon på alle Eliteseriens tribuner. – Innføringen av VAR er en skandale. VAR dreper mye av gleden ved mål. Ventetid på 7 minutter, soleklare røde kort som ikke blir dømt og millimeteroffsider man ikke kan stole på ødelegger tribuneopplevelsen. Det sier Ole Kristian Sandvik, talsperson i Norsk Supporterallianse (NSA). Sammen med supportergrupper, ultrasgrupper og andre tribunegrupperinger på alle Eliteseriens tribuner tar NSA nå initiativ til en stilleaksjon de første 15 minuttene i runde 17 og 18 av Eliteserien. Aldri før har så mange grupperinger på norske tribuner samlet seg om en felles sak. Sinne over VAR har økt de siste rundene. Flere supportergrupperinger har allerede hatt lokale aksjoner. Stabæksupporterne forlot stadion når kampen mot Viking ble sparket i gang. HamKam-supporterne gjennomførte også en walkout. Dette er sterke og uvanlige virkemidler på norske tribuner. Flere trofaste supportere gjennom tiårer har sagt at de vurderer å slutte å gå på kamp om VAR ikke fjernes. Det synes Sandvik er svært alvorlig. -VAR i seg selv er problematisk fordi det dreper øyeblikket. Når vi også ser at implementeringen er under enhver kritikk, så mener et samlet supporter-Norge at det nå er på tide å aksjonere. Det å være stille på kamp er et sterkt virkemiddel. Normalt drar vi på kamp for å støtte laget vårt vokalt og visuelt. De første 15 minuttene av kampene kommer vi til å legge ned aktiviteten vår. Nå håper vi at klubbene og Norges Fotballforbund innser at VAR ikke fungerer, fortsetter Sandvik.