Medlemskap 2022!

Medlemskap 2022!

Nå får du GU-medlemskapet direkte på mobilen. Vi oppfordrer alle om å benytte seg av earlybird tilbudet på sesongkort.


Av GU-Media.
Publisert: 26. november 2021.
Oppdatert: 18. mai 2022.

Spar penger. Kjøp medlemskap og sesongkort nå!

Medlemsansvarlig i GodsetUnionen sender ut medlemskontingenten for 2022 i løpet av dagen/kvelden. Alle tidligere medlemmer skal derfor ha mottatt en e-post. Medlemskontingenten vil enten ligge på innboksen din, eller under «søppelpost/spamfilteret».

Medlemskap i GodsetUnionen
Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. Før pandemien noterte vi oss for over 1500 medlemmer. Et fantastisk tall, men vi ønsker stadig å bli enda større og bedre. Under pandemien har det naturligvis være noe nedgang, men dette ønsker vi å snu i tiden fremover!

Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at du får kjøpt sesongkort på supportertribunen til meget rabatterte priser. Løssalgsbilletter vil også selges til redusert pris. Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer, og ikke minst for å kunne sende busser til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte) på kampdag. I tillegg brukes den også på supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål.

Digitalt medlemskap!
GodsetUnionen har nylig startet et samarbeid med Rubic. Et av Norges største innen idrettsmedlemskap. Det har resultert i at vi fått tilgang på appen deres. Det positive med dette, er at det nå er mulig å få medlemskortet direkte inn på mobilen.

Nå kan du betale medlemskapet både med faktura og med Vipps. Dette gjøres ved å laste ned mobilappen Rubic Connect. Logg deg enkelt inn med Vipps-innlogging, eller med brukernavn og passord (lages ved registrering av personalia). Problemer med innlogging via brukernavn og passord? Send en e-post til medlem@godsetunionen.com!

Slik laster du ned «Rubic Connect»-appen?
Åpne AppStore (på IPhone) eller Google Play (på Android). Søk på «Rubic Connect» og last den ned.

Slik ser den ut:

Slik logger du inn:
Åpne appen. Trykk på «Logg inn». Velg «Vippsinnlogging».

Nå kan du velge om du vil betale med VIPPS eller via nettbanken/kort. Dette gjøres raskt og enkelt!

I tillegg til appen, kan du enkelt bruke nettsiden til Rubic for å finne alt fra medlemskortet til borteturer og andre fasiliteter. Da logger du deg inn på på Rubic — HER — 

For å finne det digitale medlemskortet ditt, trykker du på «ansiktsikonet» øverst i venstre hjørne og deretter «Medlemskort». Der finner du både medlemsnummeret ditt og din aktive medlemstatus!

Ny e-postadresse eller bare ikke finner e-posten med medlemskontingenten?
Finner du ikke e-posten fra oss? Da bør du sjekke spamfilteret på mailen din. Ligger den ikke der? Da sender du oss en e-post på medlem@godsetunionen.com – Det samme gjelder forøvrig om du har byttet e-postadresse.

Når du først har lastet ned appen eller gått inn på Rubic sin hjemmeside (HER), så kan du enkelt endre all personalia du møtte ønske.

Var du ikke GU-medlem i 2020, men ønsker å bli det i 2021?
Om du ikke har vært medlem tidligere og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn HER for å bli medlem av GodsetUnionen.

Medlemsrelaterte spørsmål sendes på e-post til medlem@godsetunionen.com!

Benytt deg av klubbens Earlybird tilbud på sesongkort!
Kjøp sesongkort — HER —

Kjøper du sesongkort før 1. februar 2022, koster det kun 
1500 kroner for voksen og 750 kroner for barn!

Men om du kjøper sesongkort fra 1. februar 2022 koster det 1750 kroner for voksen og 1000kr for barn!

Med andre ord, du sparer 250kr per seosngkort du kjøper, om du kjøper det allerede nå, eller i det minste før 1. februar!

Hadde du sesongkort i 2021? Da kan du benytte deg av gjenkjøpslinken du har fått tilsendt på e-post!
Om du av en eller annen rar grunn ikke har fått e-post av klubben? Da kontakter du signe@godset.no, så får du hjelp!