En tredjedel av sesongen er unnagjort!

En tredjedel av sesongen er unnagjort!

Les deg opp om sesongen hittil, kommende hjemme og bortekamper og ikke minst, Tribuneåret hittil.

Se tidenes video i bånn!


Av Reisegruppa.
Publisert: 13. juni 2023.

Da var det nok en gang landslagspause. En pause som naturligvis stopper all nasjonal fotball på de høyeste nivåene i Norge.
Det gir oss nå muligheten til å reflektere litt på sesongen hittil. For selv om poengene og seierne ved flere anledninger har uteblitt, så er det ingen tvil om at Strømsgodset har tatt steg utover sesongen. Hadde kampene kun blitt spilt i 80 minutter, hadde vi ligget på topp 4 i Eliteserien. Men slik er det nå ikke. Godset ligger per i dag på en 12. plass etter den deilige borteseieren mot Vålerenga på søndag. For en seier. Det å senke både Espeseth og Fagermo smaker alltid ekstra godt. Når det er sagt var det fantastisk innsats av alle de 311 tilreisende i hovedstaten.

For å sette 12. plassen i perspektiv, så ligger vi kun to poeng bak 9. plassen og seks poeng bak 4. plassen i Eliteserien. Det har blitt spilt flere gode kamper av våre gutter i marineblått og vi har både vært udyktige og uheldige som ikke har satt sjansene våre. Men det er ingen tvil om at det jobbes godt både på feltet og på kontorene om dagen. Spillerne er heltente og spiller mer og mer på bevegelse. Vi snakker fremoverretta fotball og spillere som kaster seg inn i duellene for å blokkere skudd.

Det er heldigvis to tredjedeler igjen av sesongen. Strømsgodset er fortsatt med i cupen, men har en knalltøff nøtt å knekke når vi NOK EN GANG skal reise til Mordor og Røkkeløkka. Når det er sagt, så er verken Molde udødelige eller feilfrie. De kan som alle andre Eliteserielag tape kamper. For det er et heltent Strømsgodset som jakter kvartfinale når de møter Molde i 4. runde i cupen.

Vi håper flest mulig har anledning, eller tar seg muligheten til å se denne kampen LIVE. Strømsgodset trenger deg på tribunen.
GodsetUnionen har satt opp buss til kampen, men er dønn avhengige av påmeldinger for å sende bussen!

Alt du trenger å vite om busspåmelding og kampbilletter finner du — HER —

Før Strømsgodset skal reise kjerringa mot Molde, så kommer regjerende seriemester og per nå «uslåelige» Bodø/Glimt til Marienlyst stadion. Men her stopper moroa for den gulkledde gjengen. For er det ett sted de har slitt tidligere? Så er det nettopp mot Strømsgodset på Marienlyst stadion.

Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. Strømsgodset tar i mot Bodø/Glimt søndag 25. juni. Da SKAL du og de du kjenner være på plass og synge Strømsgodset til en knallsterk hjemmeseier.

Billetter til kampen mot Bodø/Glimt finner du — HER —

Vi snakker om en knalltøff uke for Strømsgodset, som først møter Bodø/Glimt (hjemme), Molde (borte) og deretter Stabæk (borte).

Ja, du leste riktig. Strømsgodset møter Stabæk borte mandag 3. juli. Men frykt ikke. Kampen spilles klokken 19:00!

GodsetUnionen har satt opp buss(er) til kampen som går 17:45 fra Drammen, noe som betyr at du rekker å komme deg hjem fra jobb. Skolen har ferie, så ingen grunn til å bli hjemme. Vi har fått 592 plasser på Nadderud, og det hadde vært magisk om vi fylte opp det bortefeltet i år igjen. Spesielt når det er en mandag.

Busspåmelding og kampbilletter til Nadderud finner du — HER —

Så over til noe helt annet. For hittil i sesongen, er det ikke bare Strømsgodset som har levert og jobba godt over tid. For det har også TIFO-gruppa vår gjort. De har lagt ned enormt mange timer av sin fritid på planlegge, å lage og tilrettelegge for flere enorme og fantastiske TIFOer i år. Alt fra idemyldring, tegnebrettet, utregning av størrelser og innkjøp av utstyr, til maling av banneret og OHer. Her snakker vi time på time, dag ut og dag inn. En enorm innsats som er lagt ned. Og det kun i løpet av de første 10 serierundene. Heldigvis har vi 20 serierunder i igjen og forhåpentligvis også 4 cupkamper igjen også!

For vi husker alle
«Sirkus Godset» hjemme mot Aalesund
«COVID 1907» + Hazmat Suit borte mot Lillestrøm
«Klubb, By og Fedreland» på 16. mai
«Vilsvik 400» En hyllest til vår alles legende Lars Vilsvik.

Når det er sagt, så koster tribuneshow (TIFO) penger. Det er langt ifra gratis. GodsetUnionen har et budsjett, men holder det i løpet av en sesong med alt fra hyllester av spillere, spontanshow og langtidsplanlagte show? Langt der ifra. Medlemskap i GodsetUnionen er naturligvis med å gi økte midler til både bussreiser og GU-Tifo. I tillegg er det fullt mulig å vippse noen kroner til GU-Tifo for alle som måtte ønske det. Hvert eneste bidrag som kommer inn er med å gi muligheten for flere og bedre tribuneshow resten av sesongen.

Ønsker du å bidra ut årets sesong? Bli medlem av GodsetUnionen — HER —
Vipps valgfri sum til GU-Tifo på 93409 (eller søk på GU-Tifo)

Se den fantastiske oppsummeringa fra GU-TIFO hittil i sesongen.