3 på Rad. På tide å fylle tribunene!

3 på Rad. På tide å fylle tribunene!

3 på rad, 3 smulteringer og ny giv. Bli med på Marienlyst og bli en del av stemninga.


Av Reisegruppa.
Publisert: 4. juli 2023.

Vi sabler over alt om dagen – vi skal fortsette krigen sammen mot Sarpsborg!

Strømsgodset varmer om dagen. Vi har endelig vind i seilene, med tre seire på rad mot henholdsvis Vålerenga borte, Bodø\Glimt hjemme og nå sist Stabæk på Nadderud. Ikke bare er det tre seire på rad, vi har holdt smultringen også og to av seirene er borte!

Det som varmer aller mest er innsatsen som legges igjen på banen. Det er 100% gnist, spillerne blør for drakta og det er et lag som spiller for hverandre og klubbemblemet. Det er deilig det, og vi jubler for hver eneste takling, hver eneste løpsduell og kriging! Vi hyller innsatsen de siste kampene og ser fremover mot de neste, nå først, Sarpsborg hjemme.

Bli med GodsetUnionen fra tribuneplass nå på søndag. Det leveres ikke bare på banen om dagen, det leveres på tifosi det leveres verbalt. Vi fortsetter med det, bli en del av det du også. Her kan du se forskjellige bilder fra tribunen så langt i år. Vi kan ikke annet å si en at vi har det sinnsykt kult om dagen, det hjelper også med litt medgang, som vi har nå – endelig! Langsider – Fortsett som mot Bodø! KOM IGJEN GODSET!

Sarpsborg skal sables på banen og tribunen. De kaller seg Sarpelona, det er det jævligste kallenavnet vi har hørt, det fortjener smekk og det skal dere få!

Spillerne er klare, trenerne er klare og GodsetUnionen er klare – Kjør over pakket!

Kjøp kampbilletter — HER —

Det koster KUN 50 kroner for ALLE barn. Så her er det bare å få med seg alt og alle. Alle skal til Marienlyst søndag 9. juli.