Strømsgodset- Jerv

Strømsgodset- Jerv

Nå blir det ekstra spennende fremover! Seier mot Sarpsborg sist var kjempe viktig og ikke minst deilig. Nå venter Jerv på Marienlyst.


Av Styret.
Publisert: 20. august 2022.

Vi forventer at de legger seg bakpå og satser på kontringer. Vi sliter ofte mot etablert forsvar, men tror vi skal klare og spille de i senk på søndag. Samtidig har vi nye spillere på laget og en gnist blant hele teamet som skal slå Jerv hjemme hver helg.

Strømsgodset har hentet to nye signeringer. Den ene er toppscoreren i OBOS-ligaen Jonatan Braut Brunes og den andre er midtbane spilleren fra Lyon, Emmanuel Danso. Det sies at de er spilleklare på søndag. Er de i form, og har de levert på trening, får de starte – det får vi se på søndag.

Hva disse kan utrette for klubben og laget er veldig spennende. Vi tror råskapen til Brunes vil passe perfekt inn i vårt spillsystem, da han er rå på alt som er av avslutninger. Hode, avslutninger med beina, tekniske avslutninger som volley, enkle tap-ins og langskudd. Samtidig virker han sterk og uredd! Det blir viktig og fore han med gjennombruddspasninger og innlegg. Da blir vi en konstant trussel.

Danso ble hentet til Lyon i ung alder og var en ettertraktet spiller av flere storklubber. Han har spilt på andrelaget til Lyon og virker teknisk god. Strør om seg med kvalitetspassninger, gode vendinger og har imponert stort på trening! Du er ikke ettertraktet av flere storklubber uten grunn, nå er han i den største av alle, nemlig Strømsgodset. Vi tror denne mannen blir brennhet de neste årene.

Tribunekampen vinner vi enkelt men, det betyr at vi skal gi gass og litt ekstra gass!

Husk disse punktene, dette skal vi fokusere på mer og mer fremover.
• Bruk skjerf på disse sangene: Gamle Gress, Det finnes kun et lag for oss, du fyller mine sanser og gammal tid.
• Bruk rullende skjerf på allez allez allez, klapp mindre syng høyere og bruk skjerfet.
• Flagg som blir utdelt. Bruk disse på allez og enkelte andre låter underveis i kampen når capo sier ifra. Rull sammen og legg ved utgangen når du går. De er laget for å brukes.

Vi gleder oss til søndag!

Sjekk forresten ut de kommende arrangementer.
Neste uke allerede er det Blåkveld på onsdag 18:00 på Marienlyst og live podcast 20:00 på Drammensbiblioteket.
3. September holder vi Høstfest på Kings arms fra 18:00!
Bli med folkens!

God kamp – leve Godset!