Medlemskap 2024!

Medlemskap 2024!

Nå får du GU-medlemskapet direkte på mobilen. I tillegg får du sesongkort til en billigere penge!


Av GU-Media.
Publisert: 2. november 2023.

Kjøp medlemskap og sesongkort allerede nå!

Medlemsansvarlig i GodsetUnionen sender ut medlemskontingenten for 2024 i løpet av dagen/kvelden fredag 3. november. Alle tidligere medlemmer skal derfor ha mottatt en e-post. Medlemskontingenten vil enten ligge på innboksen din, eller under «søppelpost/spamfilteret». Du finner også din faktura inne på Rubic-appen, «Rubic Connect»! (Mer om appen finner du lenger ned på siden)

Medlemskap i GodsetUnionen
Dette er en kontingent for GodsetUnionens medlemmer. Før pandemien noterte vi oss for over 1500 medlemmer. Et fantastisk tall, men vi ønsker stadig å bli enda større og bedre. Under pandemien har det naturligvis være noe nedgang, men dette ønsker vi å snu i tiden fremover. I 2023 havnet vi på 1165 medlemmer. Så tallet stiger støtt og stadig siden pandemien.

Fordelene ved å være medlem av GodsetUnionen er at du får kjøpt sesongkort på supportertribunen til meget rabatterte priser. Løssalgsbilletter vil også selges til redusert pris. Du får også gode priser hos våre samarbeidspartnere.

Medlemskontingenten brukes til så mangt. Den brukes i hovedsak til å gi gode priser på våre bussalternativer, og ikke minst for å kunne sende busser til Strømsgodsets bortekamper. Kontingenten brukes også til diverse Tifo-show (visuell støtte) på kampdag. I tillegg brukes den også på supporterarrangementer i regi av GodsetUnionen, samt veldedige formål.

Digitalt medlemskap!
GodsetUnionen samarbeider med Rubic. Et av Norges største selskaper innen idrettsmedlemskap. Det har resultert i at vi fått tilgang på appen deres. Det positive med dette, er at det nå er mulig å få medlemskortet direkte inn på mobilen.

Nå kan du betale medlemskapet både med faktura og med Vipps. Dette gjøres ved å laste ned mobilappen «Rubic Connect«. Logg deg enkelt inn med Vipps-innlogging, eller med brukernavn og passord (lages ved registrering av personalia). Problemer med innlogging via brukernavn og passord? Send en e-post til medlem@godsetunionen.com!

Slik laster du ned «Rubic Connect»-appen?
Åpne AppStore (på IPhone) eller Google Play (på Android). Søk på «Rubic Connect» og last ned appen.

Slik ser den ut:

Slik logger du inn:
Åpne appen. Trykk på «Logg inn». Velg «Vippsinnlogging».

Nå kan du velge om du vil betale med VIPPS eller via nettbanken/kort. Dette gjøres raskt og enkelt!

I tillegg til appen, kan du enkelt bruke nettsiden til Rubic for å finne alt fra medlemskortet til borteturer og andre fasiliteter. Da logger du deg inn på id.rubic.no

For å finne det digitale medlemskortet ditt, trykker du på «ansiktsikonet» øverst i venstre hjørne og deretter «Medlemskort». Der finner du både medlemsnummeret ditt og din aktive medlemsstatus!

Slik ser medlemskortet ut, her finner du også medlemsnummeret ditt!

Ny e-postadresse eller bare ikke finner e-posten med medlemskontingenten?
Finner du ikke e-posten fra oss? Da bør du sjekke spamfilteret på mailen din. Ligger den ikke der? Da sender du oss en e-post på medlem@godsetunionen.com – Det samme gjelder for øvrig om du har byttet e-postadresse.

Når du først har lastet ned appen eller gått inn på Rubic sin hjemmeside (HER), så kan du enkelt endre all personalia du møtte ønske.

Var du ikke GU-medlem i 2022 eller 2023, men ønsker å bli det i 2024?
Om du ikke har vært medlem tidligere og da ikke har fått muligheten til å fornye medlemskapet ditt, men nå ønsker å bli medlem av GodsetUnionen. Da klikker du deg inn HER for å bli medlem av GodsetUnionen.

Medlemsrelaterte spørsmål sendes på e-post til medlem@godsetunionen.com!

Nå blir det samme pris på sesongkort hele året. I tillegg er prisen satt ned.
Sesongkortsalget for 2024 åpner torsdag 9. november, så følg med på Godset sin hjemmeside og din egen e-post.
Men vi kan bekrefte allerede nå at du får sesongkortet til lavere pris i 2024 enn 2023!

Det gjelder dog kun om du benytter deg av EarlyBird-tilbudet til klubben. Dette varer frem til 31. desember 2023!

Nytt av året er at Barn og Ungdomsbilletten blir slått sammen.
Nå vil det kun koste 1500 kroner for voksen og 900 kroner for barn/ungdom (til og med 20 år)!

Fra januar 2024 vil sesongkort prisene øke til 1700 kroner for voksen og 1100 kroner for barn/ungdom. Så årets julegave kan fort bli sesongkort!

Hadde du sesongkort i 2023? Da kan du benytte deg av gjenkjøpslinken du vil få tilsendt på e-post 9. november!
Om du av en eller annen rar grunn ikke får e-post av klubben? Da kontakter du signe@godset.no, så får du hjelp!