Bli kjent med den nye forsangeren Sebastian

Bli kjent med den nye forsangeren Sebastian

Kom dere på kamp! Langsidene, bli med! Vi savner trøkk fra langsidene som vi hadde tidligere, dere må rett og slett skjerpe dere litt! Møt opp, syng høyt, syng Strømsgodset, på lørdag skal vi mane gutta mot 3 nye poeng


Av GU-Media.
Publisert: 20. juli 2022.

Hvordan ble du interessert i Godset og tribunekultur?
Jeg har alltid vært ekstremt glad i fotball, og det har faren min og. Det tok litt tid! Men fattern tok meg med på første kamp når jeg var 9 år, i 2005 mot Moss, det ble riktignok tap, men jeg var allerede frelst. Tribunekultur kom litt senere, begynte å legge mer merke til de syngende supporterne på stadion og ikke bare det som skjedde ut på banen. Etter hvert var man på plass på unionen selv i 2010, og har alltid ville vært med å bidra siden. Begynte skjønne hvor stor betydning tribunekultur har, hvor mye det gjør med opplevelsen av å være på en fotballkamp.

Hva fikk deg til og ta steget fra lokmotivfeltet til capotårnet?
Etter hvert som man ble mer «erfaren» på GU tribunen, så ble jeg bare mer og mer gira, ville bidra ekstra mye, og har aldri vært redd for å ta i litt selv. Begynte mest med noen bortekamper fra ja 2018 og til nå, hvor ikke Truls for eksempel kunne være med, så har man tatt litt initiativ, så har det vel mer kommet av s0eg selv, litt pushing fra Truls og så kom man seg ned.

Personlig syns jeg vi har merket en god effekt av to capoer og at det er blitt mer trykk på tribunen, har du merket det selv?
Jeg synes selv også det har fungert veldig bra! Vi får pushet enda flere på tribunen føler jeg, når vi prøver få med hver vår «side» av GU tribunen. Syntes det har fungert bra.

Hva mener du skal til for at GU tar det neste steget?
Jeg syntes vi er i en veldig spennende fase nå, det kommer ekstremt mye yngre folk på unionen med oss, noe som er helt fantastisk. Vi trenger at folk som har sittet fast i sofaen under corona årene kommer seg tilbake og. Neste steget tror jeg vi er på vei mot, vi er mitt i en utviklingsfase føler jeg, så om noe tid så kan dette bli veldig bra, vi har allerede i år vist en del av hva GU kan, og det kan bare bli bedre

Har du en oppfordring til Marienlyst før kampen mot Ham Kam?
Kom dere på kamp! Langsidene, bli med! Vi savner trøkk fra langsidene som vi hadde tidligere, dere må rett og slett skjerpe dere litt! Møt opp, syng høyt, syng Strømsgodset, på søndag skal vi mane gutta mot 3 nye poeng