Bli bedre kjent med vår nye tribunesjef!

Bli bedre kjent med vår nye tribunesjef!

Jeg ønsker også at dere på langsidene svarer Godsetunionen. Den beste oppladningen til nasjonaldagen får du på Marienlyst Stadion 16. Mai, kl. 18. Møt opp!


Av GU-Media.
Publisert: 15. mai 2023.

Navn: Eduard Nilsson Werner

Alder: 21 år

Plass på tribunen:Lokomotivfeltet

Topp 3 minner med Godset?
3. Bortekampen mot Hajduk Split i 2015 (Europaligaen). Det er spesielt og oppleve den syd-europeiske tribunekulturen som tilreisende supporter og ikke bare «turist». I byen Split er fotball religion, gatekunst og supporterboder i klubbens farger er overalt. Husker spesielt barna som satt nedover gata og tegnet klubbens logo med kritt, det er dedikasjon. Kampopplevelsen var mektig og inspirerende til tross for at vi tapte både på banen og tribunen. Likevel så er det beste med å reise rundt på kamper samholdet i supportergruppa. Derfor anbefaler jeg å melde seg på bussene til GodsetUnionen.

2. 3050 borte i 2015. Oppladning på Strømsø før vi tok toget opp og gikk i corteo til stadion. GodsetUnionen fylte opp begge kortsidene bak mål og vi kunne derfor svare hverandre på tvers av banen. Vi dominerte tribunekampen. En underholdende fotballkamp med seks mål endte i en overtidsseier signert Marcus Pedersen. Ligger en video ute på GU TIFO sin YouTube kanal som beskriver det meste rundt denne kampen.

1. 10.11.2013

Topp 3 supportersanger?
3. En gang i gammel tid
2. Du fyller mine sanser
1. For vi har vunnet ligaen

Hva er hovedmotivasjonen for å ta fatt på tribunesjef rollen?
Strømsgodset og GodsetUnionen er mer enn bare hobby for meg. Det er en livsstil som handler om blant annet lidenskap, tilhørighet, stolthet og samhold. Du representerer byen, klubben og folka dine gjennom å gi din støtte fra tribuneplass. Derfor er det viktig for meg at vi leverer på tribunen i form av sang, tifo, flagging, hopping, banner osv. Det motiverer meg også å se alle de yngre som har strømmet til tribunen vår, disse har ikke kommet av gode resultater på banen men fordi de elsker tribunekultur. Tribunekultur handler også om arv og tradisjoner som gis videre til neste generasjon og utvikles, innføring av tromme er et eksempel på dette. Her synes jeg vi har vært gode i Drammen.

Hvordan kan GU utvikle seg til å bli enda bedre på tribunen?
Det aller viktigste er å møte opp, og gi av seg selv. Er vi mange nok, så er mye gjort. Hvis du er hes dagen etterpå så har du gjort noe riktig, det holder ikke å synge lavt med på sangene. På tribunen må vi trekke oss sammen. Vi må stå samlet for å skape mest mulig trøkk. Vi trenger også bidragsytere spredt på tribunen og ikke bare på lokomotivfeltet. Ta med deg vennegjengen, stå samlet og gi gass. På lokomotivfeltet må vi spre oss oppover på tribunen for å bli mest mulig kompakte, vi kan ikke stå på lange rekker. Ta med deg skjerf på kamp og hvis du ser et flagg så bruk det. Dette er kortsiktige mål som kan gjøres noe med allerede til neste kamp. Vi har nå flyttet capotårnet noen meter til siden slik at det er sentrert på midten av GU tribunen for at capo skal nå ut til begge sidene, og hvis capo ber deg heve skjerf eller hender så gjør du det. Vi må jobbe sammen for å bli best mulig og vi er avhengig av hver enkelt.

Har du en oppfordring til Marienlystpublikummet før 16 mai festen?
Jeg kan garantere en påskrudd GodsetUnionen fra start. Fotballens nasjonaldag feires alltid i Drammen og Strømsgodset inviterer til uteservering mellom stadion og Drammenshallen fra kl. 15. Jeg tror vi vil se et Godset lag som går offensivt ut og har lengtet etter å spille foran Marienlystpublikummet igjen. Jeg oppfordrer alle til å invitere med seg venner, kjente og familie. Vi kalles den 12. Mann av en grunn, Strømsgodset trenger deg. Jeg ønsker også at dere på langsidene svarer Godsetunionen. Den beste oppladningen til nasjonaldagen får du på Marienlyst Stadion 16. Mai, kl. 18. Møt opp!