Viking
Turer - 7. mai 2023

Viking

Søndag 7. mai reiser Strømsgodset til Stavanger for å spille borte mot Viking. Det er alltid tøffe oppgjør på SR-Bank Arena. De siste tre årene har vi karra med oss uavgjort alle gangene. I år tar vi tre poeng der. Men skal det skje trenger klubben vår støtte.


Av Reisegruppa.
Publisert: 21. april 2023.
Oppdatert: 4. mai 2023.

Søndag 7. mai reiser Strømsgodset til Stavanger for å spille borte mot Viking. Det er alltid tøffe oppgjør på SR-Bank Arena. De siste tre årene har vi karra med oss uavgjort alle gangene. I år tar vi tre poeng der. Men skal det skje trenger klubben vår støtte. Vi har hatt et godt oppmøte der de siste åra, og ønsker naturligvis å stille minst like bra eller enda bedre der i år. 

GodsetUnionen ønsker som alltid å tilrettelegge for å få flest mulig reisende på bortekamp. GodsetUnionen har derfor satt opp buss til denne kampen. For kun 850 kroner kan du bli med tur/retur Stavanger. Du kan om det ønskes bli med kun en vei. Men da må du informere reiseleder. Det er også mulig å hoppe på/av langs veien, men det skjer på avtalte steder. Som gjøres i dialog med reiseleder! (Send e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

Meld deg på GU-bussen –> HER <–

Kjøp kampbilletter til kampen allerede nå.
Det gjøres enkelt –> HER <–

Bruk promokoden: bortesupporter

Kort info om dagsbussen:

Dato: Søndag 7. mai
Avreise: 07:00 
Avreisested: Circle K (tidligere statoil) ved bussterminalen på Strømsø. 
Ankomst: Ca 15:00
Kampstart: 17:00
Hjemreise: Like etter kampslutt. 
Hjemkomst: Mellom 02-03
Pris: 850 kroner. 

BUSSEN KJØRER UANSETT!

PÅMELDING TIL STAVANGER!
GodsetUnionen har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldinga er bindende fra tirsdag 2. mai klokken 15:00. Det er med andre ord fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til tirsdag 2. mai klokken 15:00. 

(For å melde deg av bussen, så sender du en e-post til reiser@godsetunionen.com eller en SMS til 92 61 39 71)

Andre Turer