28. Serierunde: Molde

Søndag 10. november reiser Strømsgodset til Molde og Aker stadion. Dette er sesongens nest siste bortekamp, og en av de lengste bussturene. Det er alltid tøffe oppgjør mot Molde på Røkkeløkka. Godset har ikke vunnet borte mot Molde siden 1-2 seieren i 2013. Etter det har vi kriget oss til 2 poeng i Molde. Det ble uavgjort i 2014 og 2017. I år jakter Molde seriegull, mens Strømsgodset kjemper om å unngå nedrykk. Veldig mange har tippet Godset nord og ned, og andre har ikke tro på at Godset skal kunne slå tilbake de siste seriekampene. Det stopper ikke oss. Vi har vist i hele år at vi stiller opp uansett resultater. Alt ligger tilrette for et heidundranes oppgjør mellom to lag som har alt å spille for. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

GodsetUnionen setter som alltid opp bussalternativ til bortekampene, noe vi selvfølgelig også gjør til denne kampen. Selvom dette er en av sesongens desidert lengste bussturer, så er koster ikke bussturen mer enn 700 kroner tur/retur for alle våre medlemmer, og hele 800kr for ikke-medlemmer. Bussen vil ta oss inn til byen og på en pub før vi stikker videre til stadion. Vi håper selvfølgelig at flest mulig ønsker å bli med på turen, for å gi gutta den støtten de fortjener. Vi viste kultur i Haugesund. La oss opprettholde det gode oppmøte resten av sesongen!

 

Strømsgodset veit å gjøre sesongen enormt spennende. Det har resultert i både oppturer og nedturer de siste sesongene. Selvom det har blitt en vanvittig variert sesong, så har vi i allefall levert varene på tribunen. Både borte, som hjemme. Det så vi senest i Haugesund. Vi skal selvfølgelig fortsette med dette de siste kampene. Strømsgodset trenger all den støtten de kan få, og vi skal selvfølgelig stille opp og gi dem dette fra tribunen!

 

Få ting er bedre enn å vinne på bortebane. Det må faktisk oppleves. Bussturen, atmosfæren, samholdet og livet på tribunen. Ta med deg naboen, kompisen eller venninna. Fyll bussen, så garanterer vi en heidundrende tur!

 

Vi kommer tilbake til hvilken pub vi samles på i Molde. Billetter kjøpes i billettsalget på stadion.

 

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: 10. november
Kampstart: 18.00
Avreise: 06.00
Avreisested: Circle K (tidligere Statoil) ved bussterminalen på Strømsø
Hjemreise: Etter kampslutt.
Hjemkomst: Rundt klokken 05.00
Pris: 700kr for medlem og 800kr for ikke-medlem.
Bussen går som planlagt!

 

Vi har dessverre en «bug» i systemet, som gjør at det enkelte ganger ikke registreres påmelding. Så ved påmelding av buss, er det viktig å se om du får bekreftelsesmailen. Har du mottatt den? Da er du påmeldt, og reiseleder må gjøre navnet ditt synlig på busslita!


Påmelding til Molde

Vi har i utgangspunktet satt opp en 44 seter på denne turen. Busspåmeldingen er bindende fra torsdag 7. november klokken 15.00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til torsdag 7. november klokken 15:00.
(Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

 

 

 

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Påmeldte

Fornavn Etternavn Medlem?
Kim Rolund Ja
Christer Nilsen Ja
Eduard NW Werner Ja
Henrik Einstad Ja
Jarle Juelsen Ja
Odd Sætra Ja
Katrine Haug Nei
Natalie Iselin Killingstad Ja
Stian Skaug Ja
Stein Arild Olufsen Ja
Iselin Weum Ja
Stian Gundersen Ja
Nina christine Martinsen Ja
Otto Grønningen Ja
Janne Grønningen Ja
Jan Tore Haare Ja
Hilde Frediksen Ja
Tom Cato Claussen Ja
Martin Hansen Uverud Ja
Stig Andre Lippert Ja
Bjørg Andersen Ja
Geir Andersen Ja
Glenn Tore Andersen Ja
Stein Håkonsrud Ja
Knut Ærling Skaug Ja
Marius Haavseth Ja
E KR Werner Ja
Bjørn Hauge Nei