30. serierunde: Ålesund

Årets siste bortetur!

Søndag 26. november reiser Strømsgodset til Ålesund og Color Line stadion. Dette er sesongens aller siste seriekamp og den aller siste bortekampen for året. Det er aldri lett å møte Aalesund på Color Line stadion. Godset har ikke vunnet borte mot Aalesund siden 1-0 seieren i 2013. Den trenden satser vi på snur i år!

For går alt etter planen de kommende rundene og Godset gjør jobben selv. Så er det faktisk muligheter for at kampen på Color Line stadion avgjør om Strømsgodset sikrer spill i Europa League i 2018! Hvor magisk hadde ikke det vært?

 

Overnattingsbuss!

GodsetUnionen setter som alltid opp bussalternativ til bortekampene. Noe vi også gjør til denne kampen. Men da dette er sesongens siste bortekamp for Strømsgodset, så ønsker GodsetUnionen å klinke til med et knalltilbud. Vi ønsker selvfølgelig å ha flest mulig bortesupportere på Color Line stadion. GodsetUnionen ønsker å runde av året 2017 med en heidundrende fest og en god gjeng supportere i Ålesund. Derfor slår vi like greit til med en billigbuss til Ålesund. Det blir ikke hvilken som helst busstur. Vi slår faktisk til med en overnattingsbuss. Bussen koster kun 400kr for medlemmer og 500kr for ikke-medlemmer. Bussen vil ta oss opp til Ålesund lørdag 25. november og hjem etter kampslutt søndag 26. november. Da er du faktisk hjemme til jobb/skole, om du ikke er så heldig og har fri dagen derpå.

 

Hotell og Pub

Da vi slår til med overnattingsbuss, så har vi selvfølgelig ordnet hotell i Ålesund for våre reisende. Vi har vært i kontakt med First Hotell Atlantica. De har gitt oss følgende tilbud: Enkeltrom 750kr og dobbeltrom 895kr. Bor man to på dobbeltrommet, så koster det kun 447,5kr per person. Frokost er selvfølgelig inkludert i prisen.

For å si det slik: Som medlem så betaler du KUN 850kr for både buss tur/retur Ålesund og hotellovernatting i Ålesund (om du bor på dobbeltrom med noen).

Vi har ordnet det slik at man kan avbestille hotellrommet frem til klokken 16.00 ankomstdag. Skulle det dukke opp noe før avreise, så kan man faktisk avbestille hotellrommet frem til ankomstdagen.

 

Hotellet ligger kun 3.5 km unna stadion. Adressen til hotellet er: Rasmus Rønnebergsgate 4, 6002 Ålesund

For booking av hotellrom: Send e-post til Firsthotel.Atlantica@firsthotels.no med koden «GodsetUnionen» (som emne)
Skriv deretter type rom «enkeltrom» eller «dobbeltrom» og hvilke dato du ønsker å bo der.

 

Vi har i utgangspunktet holdt av 20 dobbeltrom og 10 enkeltrom. Så gi oss gjerne beskjed når du/dere har booket rom, slik at vi kan be om flere rom om behovet tilsier dette.

 

Vi kommer til å bruke Toldboden Pub som hovedbase i Ålesund. Puben åpner klokken 12.00 både lørdag og søndag. De har i tillegg godt med på å gi oss 0.4L Dahls for kun 60kr.

Adressen dit er: Tollbugata 2, 6001 Ålesund.

 

 

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: Lørdag 25. november
Kampstart: Søndag 26. november klokken 18.00
Avreise: Lørdag klokken 10.00
Avreisested: Circle K (tidligere Statoil) ved bussterminalen på Strømsø
Hjemreise: Etter kampslutt søndag.
Hjemkomst: Mellom 04-05 mandag.
Pris: 400kr for medlem og 500kr for ikke-medlem.
Vi må ha 30 påmeldte for å sende bussen.

 

Påmelding til Color Line stadion
Vi har valgt å gå for en 56 seter på denne turen. Siste frist for «påmelding» er onsdag 22. november klokken 12.00! Grunnen til at vi ønsker at folk melder seg på FØR fristen, er at vi da informerer busselskapet om antall påmeldte og hvilke busser vi ønsker. I tillegg er busspåmeldingen bindende først etter at påmeldingen er «stengt» onsdag 22. november klokken 12.00! Det er fortsatt mulig å melde seg på etter fristen, men da låses påmeldingen på antallet plasser på bussene. Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til fristen vår går ut. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

 

Påmeldte

Medlem? Fornavn Etternavn
Ja Runar Emilsen
Ja jonny berget
Nei Marianne Nilsen
Ja Glenn ivar Bekkevold
Ja Christer Nilsen
Nei Ole Eskild Bratvoldengen
Ja Mats Gundhus Hansen
Ja Eirik gundhus Hansen
Ja Roy Hansen
Nei Roger Echholt
Ja Rolf Andre Sundell
Ja Rolf Arne Sundell
Ja Morten Walther Hansen
Ja Arild Storli
Ja Truls Schøne
Ja Nicolai Flekstad
Ja Marius Dyreng
Ja Per Espen Kristiansen
Ja Wigdis Skjereng
Ja Anders Madsen
Ja Lars Elvis
Ja Dag H Borg
Ja Thea Roksvåg
Ja Camilla Nesvold
Ja Tonje Engvold
Ja Håkon Engvold
Ja Otto Grønningen
Ja Janne Grønningen
Ja Fritjof Engvold
Ja Linda Grenman
Ja Marius Iversen
Ja Tom Cato Claussen
Ja Jølle Juelsen
Ja Stian Skaug
Ja Knut Inge Hansen
Ja Odd Sætra
Ja Henrik Einstad
Ja Jan Tore Haare
Ja Tone Grøterud
Ja Sebastian Dalsgaard
Ja Anne Lise Holm Gundersen
Nei Martin Langeng
Ja Bent Larsen
Ja Jostein Stenholen Sørum
Ja Magnus Evensen
Ja Jens petter Nysæther
Ja Kim Underberg Rolund