28. Serierunde: Haugesund

Søndag 5. november reiser Strømsgodset til Haugesund og Haugesund stadion. Dette er sesongens tredje siste kamp og den nest siste bortekampen for året. Det er alltid tøffe oppgjør på Haugesund stadion.  Godset har ikke vunnet borte mot Haugesund siden 3-2 seieren i 2012. Den trenden skal snus i år.

 

GodsetUnionen setter som alltid opp bussalternativ til bortekampene, noe vi selvfølgelig også gjør til denne kampen. Bussen vil ta oss inn til byen og en pub før vi stikker videre til stadion. Vi håper flest mulig ønsker å bli med på turen, for å gi gutta den støtten de fortjener.

 

Vi kommer tilbake med navn på pub og billettlinken, så snart det er klart. Vi oppfordrer alle reisende til å følge med på facebook-arrangementet vårt (for de som har facebook) mtp eventuelt plutselige endringer. Link til arrangementet!

 

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: 5. november
Kampstart: 18.00
Avreise: 07.00
Avreisested: Circle K (tidligere Statoil) ved bussterminalen på Strømsø
Hjemreise: Etter kampslutt.
Hjemkomst: Rundt klokken 04.00
Pris: 550kr for medlem og 650kr for ikke-medlem.
Vi må ha 30 påmeldte for å sende bussen.

 

Påmelding til Haugesund stadion
Vi har valgt å gå for en 44 seter på denne turen. Skulle denne fylles opp, henter vi inn en stærre buss. Siste frist for påmelding er torsdag 2. november klokken 12.00! Grunnen til at vi ønsker at folk melder seg på FØR fristen, er at vi da informerer busselskapet om antall påmeldte og hvilke busser vi ønsker. I tillegg er busspåmeldingen bindende først etter at påmeldingen er «stengt» torsdag 2. november klokken 12.00! Det er fortsatt mulig å melde seg på etter fristen, men da låses påmeldingen på antallet plasser på bussene. Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til fristen vår går ut. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

 

Påmeldte

Medlem? Fornavn Etternavn
Ja Otto Grønningen
Ja Eduard Nilsson Werner
Ja Eduard kr Werner
Ja Knut Inge Hansen
Ja Dag H Borg
Ja trond strøm
Ja Magnus Evensen
Ja Fritjof Engvold
Ja Anders Pedersen
Ja Stein Erik Lian
Ja Nina Christine Martinsen
Ja Linda Grenman
Ja Thomas Klophus
Ja Erik Gulbrandsen
Ja Thomas Gutierrez
Ja Bent Larsen
Nei Martin Langeng
Ja Sebastini Dalsini
Ja Vegard Bjørgå
Nei Roger Echholt
Ja Martin Hansen Uverud
Ja Jens Petter Nysæther
Ja Paul Paulsen
Ja Kim Underberg Rolund